Искам да умра!
Модератор: mimz
2 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да умра!
Живота ми е един голям хаос и провал.... Родителите хич ги нямаше за пример наложи се да се справям сам от седми клас... Постоянно ме обвиняваха и мисмех, че ще и е по добре без мен! Тръгнах с приятелката си по сдриозно но почна и тя да ме обвинява, че заради мен си е оставила приятелите а те само я използваха.... Тежат ми и редица престъпления който извърших преди да се запозная с нея... Как да се отърва от всичко и всички за да умра?
Re: Искам да умра!
А защо просто не опиташ да поставиш ново начало в живота си. Да започнеш на чисто както се казва. Ето и новата година дойде, можеш да си го поставиш като една цел... "да променя себе си, за да се чувствам в хармония". Можеш да започнеш стъпка по стъпка... да поговориш с приятелката си примерно, да решиш какво искаш от живота и т.н. Не вярвам да нямаш мечти...
Трудно е когато човек не е имал подкрепата на родителите си, но това вероятно те е направил по-силен като личност, защо ще желаеш смъртта си?
Трудно е когато човек не е имал подкрепата на родителите си, но това вероятно те е направил по-силен като личност, защо ще желаеш смъртта си?
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
2 мнения
• Страница 1 от 1