Нужда от помощ

... и други неприятни състояния и как да се справите с тях.

Модератор: mimz

RANDOM_AVATAR
User

ivin

Мнения

1

Регистриран на

Пон Юни 06, 2011 11:05 am

Нужда от помощ

Мнениеот ivin » Пон Юни 06, 2011 11:27 am

Здравейте! И аз като всички ще се оплача от депресията. Вече около 5 години съм в това състояние на приливи и отливи. Един ден съм добре, следващите 5 зле. Всичко започна когато се ожених, съпруга ми ме беше позилъгал за части от живота си, беше скрил, че е бил женен вече и има дете. Много трудно понесох лъжата, месеци наред се борих с разни идеи и се опитвах да свикна с тва, че аз съм на 18 , омижена за 29 годишен мъж с настояще минало. С мисълта свикнах, но се промених като човек от жизнерадостна млада жена станах мрачна и затворена личност без приятели и близки. На няколко пъти се измъквах от дупката за кратко и точно когато се поправях той изникваше с оше някоя глупава лъжа. Преди 3 години родих сина си, до тогава уж брака ни вървеше. Година след като родих той имаше любовница, с която предоволно си споделиха 2 години с мое знаение. Това ме довърши. Започнах да умирам в моента, в който се срещнах с нея за да стра целия този цирк понеже мажът ми се оказа твърде неспособен да поправи собстените си каши та се наложи аз да се намеся. Беше излъгал девойката за всичко, че няма жена, няма деца, не е на 36 изобщо пълен ужас. Но тази въпросна девойка реши, че може да ме тормози като ми пише гневни писма и ми изпраща смс как им преча на щастието. той каза, че остава с мен и вкъши, но общува и с нея.... както и да е исках само да изясня някои основни причини да съм болна. осъзнавам какво става с мен, ходих на лекар, пих лекарства, но още съм така. Ще опитам с билки. Страх ме е имам усещането, че умирам, потънах....имам нужда от помощ. Нямам желание за живот, нищо не ме радва, изглеждам тъжна и мрачна, все се затварям някъде, все искам да съм сама. опитам ли се да направя нещо положително сякъш нямам сили да си поема дъх. Все ми е едно тежко и подтиснато, сърцето ми удря сякъш ше се пръсне всеки момент, а сутрин е най-страшно, вечер едвам заспивам , а сутрин се събуждам все едно е станало нещо лошо.Мога да избухна в плач всеки един момент все едно някой е умрял, а всъщност умирам само и единствено аз. Не знам дали ще разберете нещо от написаното имам усещането, че е ужасно объркано. И все пак ако някои може да каже нешо и да помогне, моля Ви.
no avatar
User

Marigold

Здравей

Мнениеот Marigold » Вто Авг 09, 2011 5:24 am

Мога само да ти кажа, че те разбирам относно депресията.. Що се отнася до мъжа ти, вероятно това, което ще кажа няма да ти хареса, понеже вероятно го обичаш, но това което ти причинява е непростимо, взимай си дечицата и бягай от този човек! Ще намериш друг, който наистина да те обича и да приеме и децата ти да не те лъже! Знам какво е да се "чувстваш" мъртъв, не причинявай това и на децата си, те не го заслужават! Пожелавам ти да намериш щастието!
RANDOM_AVATAR
User

siana

Мнения

7

Регистриран на

Чет Сеп 15, 2011 2:00 pm

Мнениеот siana » Нед Сеп 18, 2011 2:45 pm

привет ivin,
съжалявам за преживените лъжи... аз също страдам от депресия дълго, докато не се реших да се консултирам с пхихолог... помага ми... ако искаш повече инфо - пиши на лични
успех

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron