Помощ

... и други неприятни състояния и как да се справите с тях.

Модератор: mimz

RANDOM_AVATAR
User

fly

Мнения

1

Регистриран на

Чет Апр 05, 2012 9:41 pm

Помощ

Мнениеот fly » Чет Апр 05, 2012 9:54 pm

Здравейте преди 5 години изпаднах в много стресова ситуация и бях в дълбока депресия с помощта най-вече на някой приятели , смяната на средата и лекарска помощ успях да се справя . Не съм контактен , имам затворен характер и това ми пречи в ежедневието . Винаги останалите са ми се подигравали или са стоели настрана , много рядко съм намирал приятели ,защото се случва да казвам тихо какво се върти в главата ми . Често попадам в състояния на гняв , болка , неспособност да се справя с ежедневни задачи (а за учене да не говорим ) силна умора. Напоследък тези симптоми силно зачестиха започнах да се дразня от най-обикновени неща , дишам тежко ,когато някой говори и дори леко ръмжа , понижих драстично успеха си ,нямам никаква концентрация . Моля Ви за помощ.
Аватар
User

PSIHOLOG

Ранг

Психолог

Мнения

197

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 12:55 am

Местоположение

Варна

Мнениеот PSIHOLOG » Пет Май 04, 2012 9:39 pm

Здравей,

според мен, е добре да потърсиш помощ (или най-малкото да отидеш на консултация) при психолог. Предполагам сам разбираш, че нещата се задълбочават така че... вземай мерки от рано.

Пиши после как се развиват нещата и ... успех. Ако може да помагаме с нещо или да те насочим - насреща сме, пиши от кой град си.

Успех.
Ако хората знаеха винаги, какво да правят, животът им щеше да е по-лесен, НО често хората знаят какво да НЕ правят, а въпреки това го правят... Какъв парадокс нали?
RANDOM_AVATAR
User

malkaluna

Мнения

2

Регистриран на

Пон Май 07, 2012 4:24 pm

Биофийдбек

Мнениеот malkaluna » Пон Май 07, 2012 4:30 pm

Здравейте,
Аз съчетах лечението на депресията си с невротренинг и при мен даде много добри резултати. При теб, както виждам, трябва по-положително мислене, нужно ти е да се отвориш към света. Мисля че невротренинга ще ти помогне, защото той ни учи точно на това - да мислим положително. Методът се нарича още биофийдбек и влияе на връзките между невроните в мозъка - тоест помага ни да създадем по-положителни невронни схеми и да разрушим старите. Препоръчвам го горещо на всички, защото този метод тренира мозъка да бъде в стабилно състояние. Ако ти е интересно потърси в интернет.
Поздрави,
Мария

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron