Вик на безпомощност .

... и други неприятни състояния и как да се справите с тях.

Модератор: mimz

RANDOM_AVATAR
User

sadlife

Мнения

2

Регистриран на

Чет Сеп 20, 2012 2:51 pm

Вик на безпомощност .

Мнениеот sadlife » Чет Дек 13, 2012 5:29 am

Всеки ден, едно и също е, промяна няма ..
Отшелниците, аутсайдерите, за тях пощада няма..
Тях животът ги наказва, но не знайно за какво.
Откак човек родих се, в тоя див коварен свят, още от началото
изплаках... може би животът почва с плач, защото чувстваш че ще е жесток. А що тогаз се раждаш ?!? Това е твърде сложен за решаване въпрос..

Всеки ден, проспивам времето в кошмари... После будя се, уж спал съм, а се чувствам уморен.. ставам от баналното легло, без желание... дори измъчените телеса, не искам от леглото да си вдигна, а просто предпочитам да умра. С фалшивата усмивка казвам на семейството си "добро да бъде утрото" макар че то не е и утро, ам е вечер ... ама аз нали съм с лош режим, забравям вече дни и нощи, всичко ми се смеси, като каша.. нищо веч не осъзнавам и боли...
Та, с фалшивата усмивка заговярам, но отвътре винаги сърцето ми от мъката кънти... Засядам аз отново пред самотния декстоп... и се впускам в виртуалното пространство, пиша с разни хора... слушам няк'ва депресарска музика... чакам си момичето да влезне в Скайп... И започваме да пишем, после си говорим... стоя така до ранна утрин, пред компютъра нелеп... после ставам, и се тръшкам ка'т парцал... заспивам , ей го и поредния проспан погубен ден .. А мечтите, боже как мечтая... да е всичко друго, да съм си поел живота и съдбата във ръце... как искам нейната усмивка, нейното сърце, на мойто мило либе, аз да го ощастливя ... Как искам веч да няма болка, да я няма таз безпомощност, и всичко да е по доброо ... Ама няма, таз съдба такъв живот и безполезност мии отрежда, няма път... Колкото и да се мъча, да достигна слънчевият лъч.
И така минава всеки божи ден... така се ниже и живота... В един момент аз просто като се обърна, и със болка на душата си ще осъзная... че погубен съм, загубил съм аз вече всичко... и от ся нататък вече нищо няма, дет да може да се върне... кауза пердута, край, разбити са надеждите, и светлите мечти ...

Жалко си е, туй което ся се случва... то е в продължение на толкова изминали лета и зими... Целия живот в краката ми на пух и прах, тъй гадно се разби . Няма вече за какво да дишам, не мисля и че има смисъл да се боря, просто всичко ще загубя... макар да осъзнавам че обичам аз до фанатизъм... ама к'ва е ползата след като нищо, нищичко не ми достигат силите, да сътворя.


Тежко, тежко... оръжието дайте...
да се чуе изстрел, и със чест, душата да политне..
да намеря аз най-сетне , вечният покой !
Аватар
User

mimz

Ранг

Психолог

Мнения

38

Регистриран на

Нед Мар 16, 2008 2:19 am

Местоположение

София

Вдъхновение

Мнениеот mimz » Съб Дек 29, 2012 1:23 pm

Здравей, sadlife!

От художествена гледна точка - имаш вдъхновение за творчество.

От психотерапевтична - всяка ситуация, дори и най-трудната е преодолима и ни дава нещо ,ако го гледаме от подходяща перспектива.

Психологията е прекрасна наука и макар да не може да ни спаси от всички трудности и болка в живота и не може да ни гарантира само щастие, дъжд от сбъднати мечти и осъществени желания, късмет на всяка крачка, успех във всичко (и т.н., схващаш картинката) все пак може значително да подобри живота ни като ни помага да осъзнаваме къде бъркаме и защо, къде са силните и слабите ни страни, как да сме по-осъзнати и пълноценни, как да използваме това, което ни се случва по най-добрия начин за себе си и другите. Как да изградим живота си в хармония и съзвучие със нашата същност.

Как да използваме случващото се, за да се обогатим, вместо да се ограбим, да стъпим върху него, вместо то да ни зарови дълбоко в болката и безперспективността.

Понякога всичко, от което имаме нужда е нова гледна точка.

Какво мислиш за това?

Мога да излекувам всичко в живота си, ако осъзная, че мога да продължа напред.
Всеки проблем, страх и негативен модел на поведение има първопричина, която може да се открие и освободи. Повече на http://hypnotherapy.alle.bg и http://kymsebesi.blogspot.com

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron