За и Против ПРИЗРАЦИТЕ

Тук ще се постараем да дадем научно обяснение на паранормални явления.
RANDOM_AVATAR
User

TysoN

Мнения

2

Регистриран на

Вто Ное 11, 2008 10:19 am

Местоположение

Dobrich

Мнениеот TysoN » Вто Ное 11, 2008 10:53 am

Значи, един човек можем да го разглеждаме на три части.Дух-това е пламъка или живеца,който е в тялото ни и благодарение на нега се чустваме живи.Душа-това са чуствата,които носим в нас,тези които се раждаме с тях,например милостовоста или я имащ или не някой хора нямат жал към нищо.Тяло-тялото е връзката на духа и душата с материялния свят в който живеем.Тези три състояния са свързани в едно наречено АЗ.Когато човек умре тялото остава на земята и както знаем всички изгнива в този свят.А душата и духа се сливат в едно и отиват в отвъдното, както ние хората го наричаме.Там те духа и душата биват съдени според това което сме вършели в материалния свят.И всъшност СМЪРТА е дно ново начало в друг.Не трябва да ни е страх,просто трябва да изживеем този ни живот пулноценно.И най вече ние сме пурво тука защото Господ ни подготвя за следващия свят.Сигурно е по добър щом досега никой не е избягъл да разкаже колко е гадно.
RANDOM_AVATAR
User

parapsiholog

Мнения

7

Регистриран на

Съб Юни 08, 2013 8:58 pm

Мнениеот parapsiholog » Съб Юни 08, 2013 9:47 pm

Основният ми аргумент срещу идеята, базирана на:

"Известно е че човешкият организъм излъчва елекро магнитно поле с определен интензитет които се повишава при увеличаване на адреналина и усилена умствена дейност. "

...е следният: Мислещ електромагнетизъм някой виждал ли е? И какво би станало с електроуредите ни, ако електромагнетизмът мислеше? А ако и се "записваше" в камъни или подобно?


Човек умира. Това е краят му и е окончателно. Не става на призрак. Не се преражда. Няма душа.

Друг е въпросът какво прави суеверието със съзнанието на някои живи. И какво правят мошениците с хората, податливи на суеверие.
Предишна

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron