Хипотези. ДМТ, пътуване през времето и под пространството.

Тук ще се постараем да дадем научно обяснение на паранормални явления.
Аватар
User

патилан420

Мнения

198

Регистриран на

Пон Апр 30, 2007 12:18 am

Хипотези. ДМТ, пътуване през времето и под пространството.

Мнениеот патилан420 » Пон Апр 30, 2007 10:16 am

И още-паралелни вселени, мултивселена, квантови из4исления и свръхпроводимост.


Нещо на което Теранс МакКена обръща внимание в една лекция-
шаманите 4есто им се налага да решават проблемите на селото по необясним на4ин- кой е откраднал пилето или къде ще имат ловците успешен лов.. Как шаманът разбира това, влиза в умовете на съплеменниците си за да разбере кой е откраднал пилето? Или излиза от тялото си и претърсва с нематериалното си същество цялото материално село?
Това би могло да се обясни 4рез квантовите из4исления- ако изследваш един проблем в пове4е от една паралелни вселени и после сравниш резултатите ще имаш ясна картинка за това кой изход е по- вероятен и кой по- малко възможен ,
но квантовото из4исление изисква компютър поставен в състояние на свръхпроводимост.
Свръхпроводимостта се проявява при вси4ки проводници при много ниски температури Има и високотемпературни свръхпроводници, при които примеси от разли4ни вещества спомагат за появата на свръхпроводимост при високи температури.
Ами ако психеделиците и по специално ДМТ поставят мозъка в режим на свръхпроводимост и така шаманът се свързва с другите свои "аз" от близките паралелни светове, където пилето ве4е е намерено или още не е откраднато, защото крадеца го е захапало ку4ето?..

така или ина4е не сме сигурни колко паралелни вселени съществуват, но математиците предполагат минимум 11 измерен свят( нашият 4-измерен и още един 7-измерен ефирен свят някъде наоколо. Светът в който "из4езват" 4астиците/вълни когато се държат така, сякаш не са тук.

Така или ина4е хората произвеждат ПОВЕ4Е ДМТ в телата си и по-специално в мозъците си от козите и от кравите.
Пове4е от шимпанзетата и леопардите.
Може би нали4ието на ендо-ентеогенеза е било важно еволюционно преимущество, ако това ка4ество има отношение към предвиждането на близките събития и избирането ан подходяща стратегия.
Опитите с животни И с хора доказват , 4е индивидите имащи опит с психеделици решават необи4айни проблеми по-успешно от трезвениците.
Освен това ДМТ се съдържа практи4ески във вси4ки живи същества, но се отделя в телата им предимно в на4алото и края на живота им.
Може би това вещество отваря инпут-аутпут канала за духа да влезе или да излезе от тялото
или пък е нещо като парола за влизане в безжи4ния мултивселенски телепати4ен интер-нет?
Така или ина4е психеделиците дават достъп до ина4е недосегаеми състояния /светове. Към тях следва да се отнасяме като към специфичен неопознат но несъмнено съвместим с нашата система софтуер или като към клю4 от врата, зад която има цели светове, за които знаем твърде малко.

И още нещо-
(псилоцибин, извънземни спори, еволюция и креационизъм)


Нещо, дето го про4етох в книгата на Рик Страсман "ДМТ- молекулата на Духа" където са описани опитите му с ДМТ върху хора , и освен о4акваните преживявания извън тялото и времето му направили впе4атление множеството слу4аи на осъществяване на телепати4ен контакт с 4ужд интелигентен разум от доброволците върху които се провеждали експериментите
След това имало експерименти с псилоцибин.

"Psilocybin is a really weird substance. It has this phosphorous compound which occurs nowhere else in nature and is converted to psilocin in the body which is almost like dmt, only its orally active."


Това лесно би могло да бъде продукт на генинжинерната нанотехнология:
Взимаш ДМТ, прибавяш му един кислород, за да го направиш устой4иво на моноамин-оксидазата, после го правиш стабилно с един фосфорен щит и накрая създаваш гъби, които да го произвеждат и които могат да пропътуват сумати години в космоса и които носят със себе си клю4а към специфи4ни състояния на съзнанието , 4е и някой друг ген в добавка."
Мисля 4е не зву4и прекалено странно. Представете си една цивилизация хиляди години напред от нашата(напред във информационно, духовно и технологи4но отношение), която е изправена пред гибел. Какво ли не биха се опитали да направят за да
запазят гените си и съзнанието си , през пространството времето.
Дали не биха се опитали да разпръснат семена на съзнание из пространството, които да им дадат шанс да се свържат телепати4но в безвремието на подпространството с подходящ приемник?
Биха направили вси4ко възможно да предадат дори съвсем малка 4аст от своята еволюция на други светове.

Психедели4ните вещества са по- скоро съвършена технология, а не съвършена зарибявка. Те дават възможност на мозъците ни да възприемат в съвършено разли4ен диапазон от осезаеми сигнали.. изстрелват съзнанието отвъд времето и пространството и понякога ни срещат със умовете на други същества от друго място и от друго време.


хипотеза 2
Може би създателите- разпространяват Живота и Съзнанието из вселената. Но те не могат да бъдат навсякъде и по всяко време...
Първо разпръскват обикновени жизнени спори върху планети върху които има вода После след няколко милиарда години , когато върху планетите са се развили форми на живот с достатъ4но развита нервна система , тогава Те минават пак, изследват местните "умници" и оставят спори от специален вид гъба- такава, която да е ядлива за аборигените, но която съдържа технология, която разширява съзнанията им по на4ин, който позволява хиперпространствен телепати4ен трансфер на данни .
После отлитат и запо4ват малко по малко да изпращат "пакети" креативна информация на съществата, които влизат във връзка.

А може би пове4е от една извънземни цивилизации имат пръст в нашата еволюция и история?
Старите богове, дето са посяли Живота и Съзнанието и новите богове, които са разрушили своята планета , но са успели да излъ4ат съзнанията си тук заедно с технологията си и идеите си за власт и могъщество и са запо4нали да ебават майката и на тази планета.. и са сложили на4алото на парите, войните ,държавите данъците и забраните върху използването на психеделици от поробеното 4ове4ество, за да ограни4ат контактите на отделни индивиди със старите богове..

Кой знае?.. всяка една от тези безмислици зву4и по-правдоподобно от теорията за това как труда превърнал маймуната в 4овек..
труда по- скоро е превърнал 4овека в роб.
знам, 4е тази тема може би не съвсем за тук но на фона на темите за вампирите и призраците изглежда достатъ4но смислено. :idea:
Светът се разпростира дотам, докъдето стига куража
Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

Мнения

2863

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Местоположение

Варна

Мнениеот Galka » Пон Апр 30, 2007 10:44 am

Много интересна тема. Поздравления за постинга!
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Аватар
User

PSychEdeLiCa```

Мнения

287

Регистриран на

Съб Апр 21, 2007 12:17 am

Местоположение

Пловдив

valenciennes

Мнениеот PSychEdeLiCa``` » Пон Апр 30, 2007 3:25 pm

Замечательная идея и своевременно
Конечно Вы правы. В этом что-то есть и мне нравится эта мысль, я полностью с Вами согласна.
Последна промяна PSychEdeLiCa``` на Пет Дек 11, 2009 12:13 am, променена общо 1 път
Аватар
User

патилан420

Мнения

198

Регистриран на

Пон Апр 30, 2007 12:18 am

Мнениеот патилан420 » Пон Апр 30, 2007 4:20 pm

благодаря за поздравленията и еваларките, но няма ли да коментирате?
критика някаква? асоциаци?

Квантовия инженеринг предполага, 4е нещата могат да бъдат видени в тяхната цялостност само от няколко разли4ни наблюдателя, изследващи един и същ "обект"
Светът се разпростира дотам, докъдето стига куража
Аватар
User

PSychEdeLiCa```

Мнения

287

Регистриран на

Съб Апр 21, 2007 12:17 am

Местоположение

Пловдив

valenciennes

Мнениеот PSychEdeLiCa``` » Пон Апр 30, 2007 4:23 pm

класс класс супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Могу поискать ссылку на сайт, на котором есть много информации по этому вопросу.
Последна промяна PSychEdeLiCa``` на Пет Дек 11, 2009 5:00 am, променена общо 1 път
Аватар
User

патилан420

Мнения

198

Регистриран на

Пон Апр 30, 2007 12:18 am

Мнениеот патилан420 » Пон Апр 30, 2007 8:37 pm

и все пак ФАКТ е, 4е на всеки един животински(4овешки) нерво-медиатор или инхибитор има съответстващо вещество с растителен произход..
и практи4ески си има билка за всяко настроение, не е ли това доказателство за симбиоти4ната еволюция на видовете в екосистемата?

А хипотезата(теорията?) за панспермията на живота(ДНК) 4рез гъбни спори?

.........
да каъв смисъл има да търсим "обяснение на света" и да разваляме загадката, която представлява... но кастанедианското (нагуалисти4но) обяснение също е обяснение на света, и нари4айки необяснимото "нагуал" ние ве4е сме го бетонирали в дуалисти4на тонална двойка ( тонал/нагуал) нали?
------------
жените имат мнения, мъжете имат становища, но това няма нищо общо с идеите им.Естествено никой не е длъжен да има идеи и още по-малко да ги споделя.(може би друг път, с някой друг или другаде)
Радвам се 4е успях да споделя някои от своите с то4но тази аудитория, надявам се да съм провокирал нестандартни въпроси.
Светът се разпростира дотам, докъдето стига куража
Аватар
User

PunK_LaDy`

Мнения

27

Регистриран на

Нед Апр 29, 2007 10:42 pm

Мнениеот PunK_LaDy` » Пон Апр 30, 2007 9:35 pm

А м тва са неща които никога не можем да разберем! Това са теории на различни хора всеки човек вижда тези неща от негова гледна точка! И аз искам да ти кажа ЕВАЛА :) Браво невероятна тема!
Аватар
User

патилан420

Мнения

198

Регистриран на

Пон Апр 30, 2007 12:18 am

Мнениеот патилан420 » Чет Май 03, 2007 11:33 am

Ето една лекция на Мак Кена, в която се разискват нашироко загатнатите от мен въпроси.
http://www.youtube.com/watch?v=Gp5IlodrPj4
Светът се разпростира дотам, докъдето стига куража
Аватар
User

розичка

Мнения

75

Регистриран на

Сря Юли 04, 2007 10:21 pm

Мнениеот розичка » Сря Юли 04, 2007 10:46 pm

Безброй тези и предположения съществуват. Аз лично съм на мнение, че всяка една от тях е напълно вярна и напълно грешна, има някаква точка, в която всички те се преплитат и може би там е истината. Все пак всичко е субективно, нищо не може да категорично положително или отрицателно :wink:
RANDOM_AVATAR
User

RF1

Мнения

24

Регистриран на

Чет Юли 13, 2006 6:04 pm

Мнениеот RF1 » Съб Юли 14, 2007 6:37 am

Много се чудех дали да отворя нова тема или да ви препоръчам това тук. Става дума за Stargate SG-1 - True Science. Има го в zamunda.net, вероятно и в другите торент сървъри. Това е серия, която обяснява доколко "фантастичните" неща във филма имат научна обосновка за достоверност и доколко са пълна измислица. Въпреки, че жанрът се казва научна фантастика, аз бях много изненадан колко много от "магиите" във филма, всъщност са напълно възможни от научна гледна точка, а повечето даже са и доказани, че съществуват.
Ще бъзикна любопитството ви със следното - обяснява се как е доказано, че пътуването във времето не само е възможно, но е и реално осъществЕНО. :wink:

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron