Пасивна медитация

Всичко за Всички Религии и учения.

Модератор: brazilka

Аватар
User

розичка

75

Сря Юли 04, 2007 10:21 pm

Мнениеот розичка » Нед Сеп 09, 2007 10:57 am

MAD_DOGS написа:А какво би се случило ако забравиш да върнеш астралната проекция обратно в тялото?
Колко астрални проекции бих могъл да "загубя"(да забравя да ги върна в тялото си) преди да се отразят по някакъв начин на личността и психиката ми?

Медитацията не е точно астрално проектиране...Има известна разлика. Медитацията за разлика от проекцията е нещо като зарядно устройство за тялото и духа :lol: Съжалявам, но не се сетих за по-подходящо определение... :wink: При астралнат проекция до колкото знам няма това усещане за цялост, единство и блаженство. И мисля, че няма как да не можеш да върнеш проекцията в тялото...говорят, че има "сребърна нишка" между астрала и физическото тяло, който не може да се скъса, освен при смърт. А ти не можеш да я предизвикаш... :wink:
RANDOM_AVATAR
User

psy

21

Съб Авг 25, 2007 9:19 pm

Бургас

Мнениеот psy » Вто Окт 23, 2007 9:12 pm

MAD_DOGS написа:А какво би се случило ако забравиш да върнеш астралната проекция обратно в тялото?
Колко астрални проекции бих могъл да "загубя"(да забравя да ги върна в тялото си) преди да се отразят по някакъв начин на личността и психиката ми?

Нямам особена практика с Астрална проекция, но на теория се предполага, че няма такова понятие като да 'забравиш да се върнеш'..
Все едно да забравиш да се събудиш.. :lol:
Но съм чел, че при проекцията духът ти (който е извън тялото при самата проекция) е свързан със въпросната нишка за тялото, и са регистрирани случай на прекъсване на тази нишка - не мога да кажа при какви обстоятелства се е случвало, но предполагам рязко 'изваждане' от това състояние - като да спиш и да ти пуснат изведнъж силно надута музика. Общо взето състоянието на Астралната проекция е близко до това на съня, с разликата, че по време на сън съзнанието и мозъкът ти спят, а по време на проекцията съзнанието ти е будно..

Но все пак отново да кажа, че не съм се занимавал с Астрална проекция и горе написаното е на теория..
Предишна