Пасивна медитация
Модератор: brazilka
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
MAD_DOGS написа:А какво би се случило ако забравиш да върнеш астралната проекция обратно в тялото?
Колко астрални проекции бих могъл да "загубя"(да забравя да ги върна в тялото си) преди да се отразят по някакъв начин на личността и психиката ми?
Медитацията не е точно астрално проектиране...Има известна разлика. Медитацията за разлика от проекцията е нещо като зарядно устройство за тялото и духа Съжалявам, но не се сетих за по-подходящо определение... При астралнат проекция до колкото знам няма това усещане за цялост, единство и блаженство. И мисля, че няма как да не можеш да върнеш проекцията в тялото...говорят, че има "сребърна нишка" между астрала и физическото тяло, който не може да се скъса, освен при смърт. А ти не можеш да я предизвикаш...
MAD_DOGS написа:А какво би се случило ако забравиш да върнеш астралната проекция обратно в тялото?
Колко астрални проекции бих могъл да "загубя"(да забравя да ги върна в тялото си) преди да се отразят по някакъв начин на личността и психиката ми?
Нямам особена практика с Астрална проекция, но на теория се предполага, че няма такова понятие като да 'забравиш да се върнеш'..
Все едно да забравиш да се събудиш..
Но съм чел, че при проекцията духът ти (който е извън тялото при самата проекция) е свързан със въпросната нишка за тялото, и са регистрирани случай на прекъсване на тази нишка - не мога да кажа при какви обстоятелства се е случвало, но предполагам рязко 'изваждане' от това състояние - като да спиш и да ти пуснат изведнъж силно надута музика. Общо взето състоянието на Астралната проекция е близко до това на съня, с разликата, че по време на сън съзнанието и мозъкът ти спят, а по време на проекцията съзнанието ти е будно..
Но все пак отново да кажа, че не съм се занимавал с Астрална проекция и горе написаното е на теория..