Помогнете ми!!

Тук ще намерите архивираните теми
RANDOM_AVATAR
User

sneji_suni

1

Пет Ное 10, 2006 3:08 pm

Помогнете ми!!

Мнениеот sneji_suni » Пет Ное 10, 2006 3:10 pm

изпаднала съм във някаква депресия.Като изляза от вкъщи ,изпитвам паника че ще се напишкам.И тогава още повече се паникьосвам.И претпочитам да си стоя във къщи.Помогнете ми!! :oops:
Аватар
User

DarkSol

13

Пон Окт 30, 2006 4:52 pm

Увас!

Мнениеот DarkSol » Съб Ное 11, 2006 12:38 am

Решението ти е да удариш "X" на интернет браузъра си и да се насочиш към специалист!

Интернет не е лечебница за каквито и да било заболявания!

Разбирам, че ти е най-лесно да седиш пред PC-то и да драскаш из форумите, но в такива моменти е по-логично да се замислиш за другия вариант.

Успех :wink:
THE FIRST PROBLEM FOR ALL OF US,
MEN AND WOMEN, IS NOT TO LEARN,
BUT TO UNLEARN! /Gloria Steinem/
RANDOM_AVATAR
User

Felicita

1

Съб Ное 18, 2006 11:22 pm

И мен ме е страх

Мнениеот Felicita » Съб Ное 18, 2006 11:25 pm

да излизам. Стоя си в къщи и си пиша по форуми, защото си мисля, че така е по-безопасно. Ти имаш ли представа, защо се чувстваш така?
Аватар
User

DarkSol

13

Пон Окт 30, 2006 4:52 pm

Увас!

Мнениеот DarkSol » Вто Ное 21, 2006 11:00 pm

Приятели, роднини и т.н. близки хора нямаш ли? Невярвам, ако се сетиш да поискаш помощ от по-уместна институция от интернет някой да ти откаже.
Забрави за самосъжалението - човек, ако иска намира начин, ако не иска намира оправдание. Разбирам те напълно, че ти е трудно, но не си нито първия, нито последния човек, който ще трябва да се пребори с изпречилото се препятствие.
Накъде бия ли? Натам, че ако се стигне до там, че да се налага да решаваш някакъв проблем със здравето си то ще ти хрумне всеки възможен начин и вариант да се бориш. Щом в момента не го правиш, а си драскаш по форумите то явно засега не чувстваш реалната нужда да разрешаваш каквото и да било, което ме навежда на мисълта, че не ти е толкова тежко.
Има логика нали?
И не си мисли, че пренебрегвам проблема ти и те критикувам за нещо. Не с най-добри чувства ти показвам просто, че начина за лекуване не е интернет пространството.

П.С. Няма доктор, който да е отказал да помогне на нуждаещ се в собствения му дом - т.нар. домашна визитация.
П.П.С. И все пак всичко ми подсказва, че не си се обърнала към близките си да ти намерят помощ ;)

Успех
И да пишеш за резултата (ако наистина решиш да опиташ правилния вариант)
THE FIRST PROBLEM FOR ALL OF US,
MEN AND WOMEN, IS NOT TO LEARN,
BUT TO UNLEARN! /Gloria Steinem/