До къде наистина се стига в един момент
1 мнение
• Страница 1 от 1
До къде наистина се стига в един момент
Трябва ми сериозна помощ.Вече се замислям за психолог.Не знам дали е някаква депресия или нещо такова, обаче от около две години нещо в главата ми не е наред.Първоначално всичко беше просто лошо настроение да кажем...бях скъсал с едно момиче, което наистина много ценях и си мислех че е нормално.Обаче нищо не премина, минаваха месец след месец положението си беше същото.Нещата продлъжиха да се развиват, постоянно се чувствам непалноценен.Всичко беше горе-долу наред допреди няколко месеца.Нещата вече излизат извън контрол.Изключително агресивен съм много често.Малкия ми брат редовно ходи син.Хората ме отбягват и не ми звънят вече.Приятелката ми ме ма заряза защото постоянно и крещях, а аз толкова я обичам а и тя мен затова я нараних много.Често се случва да псувам непознати хора на улицата за дреболии.Често сънувам как убивам...и мисля за това.Странното е че не взимам наркотици и пия алкохол в границите на нормалното.Опитах всичко.Зарязах бившата си приятелка, защото мислех че е от нея, спрях да пия, започнах да спортувам изключително редовно, смених си състава на храната и какво ли още не....нищо не помогна.Положението е едно и също вече две години.Лягам си всяка вечер и си мисля: "Спокойно утре като се събудиш всичко ще е наред"...обаче като се събудя кошмара започва.Проблемът не ме притесняваше толкова докато засягаше само мен, но все по често започвам да наранявам другите хора...особено близките си.
Някой ако има някакви идеи за помощ ще са ми добре дошли...благодаря ви предварително
Някой ако има някакви идеи за помощ ще са ми добре дошли...благодаря ви предварително
1 мнение
• Страница 1 от 1