За какво си мислите в момента?
Мисля си какви приятели имам тук и мога ли да ги нарека така
Май няма човек, който да чувствам толкова силно, че да му казвам всичко, освен приятеля ми, разбира се, но сега мисля за другите хора около мен... И май от всеки, който съм смятала за приятел, съм получила нож в гърба
Вероятно заради това много се привързах към малката животинка и сега като я няма го преживявам много трудно, загубих невинна и добра душица
За един човек, когото обичах толкова истински и толкова дълго време, а той си затвори очите за това и реши да продължи сам напред...дано да бъде щастлив без мен, ако той е решил да ме забрави, и ако вече аз не съществувам за него, нека бъде щастлив...но едва ли ще можеш да забравиш прекрасните мигове, които ти е дал човек, когото си обожавал...не и за 2 дни...
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
CuCuToOo написа:кой е той?
Този, който до днес беше моя половинка година и шест месеца...Този, който обичах и обичам от цялото си сърце! Но той не иска да го види!!!
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
Сериозно започвам да се замислям над това, че наистина нещо ми има, че нещо в характера ми не е наред...не може да си мисля, че правя нещо както трябва, а то да се окаже, че не е така...иска ми се да мога по-правилно да преценявам нещата и да мога да реагирам на момента...