Място за хвалене

Тук ще намерите архивираните теми
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Чет Юли 13, 2006 9:08 pm

Стара Загора

Мнениеот Mss. Smith » Нед Юни 20, 2010 10:27 am

Дотук мога да се похваля с цели 6 изпита взети и с оценки не по-различни от 5 и 6 8) 8) 8) 8) :D :D :D
Още 4 изпита ми останаха "само", надявам се и те да минат толкова успешно :D
Изображение
Аватар
User

Blondelle

231

Съб Авг 05, 2006 12:42 pm

Утопия

Мнениеот Blondelle » Пет Сеп 24, 2010 11:30 pm

Отпуската ми беше феноменална. Милано+романтика+шопинг+пица+кулминацията: Лимп Бизкит на живо. За съжаление кефът ми не трая много дълго. На път съм да си реша едни здравословни проблеми и да си реша проблема с образованието. И съм горда от себе си. Станала съм стара, скучна, амбициозна и мъдра :shock:
Изображение
Аватар
User

hissi

1972

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Благоевград

Мнениеот hissi » Вто Яну 25, 2011 7:00 pm

Много съм доволна :D Имам 5 по Теория на нормотворческата дейност - най-тъпия и най-скучния предмет, изучаван някога в моята специалност :lol:
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
RANDOM_AVATAR
User

aneliaivanova86

6

Чет Юни 09, 2011 6:22 pm

Мнениеот aneliaivanova86 » Съб Юни 11, 2011 3:51 pm

А каква е твоята специалност оО ? Утре ще ходя на сватба на третия ми братовчед :D От кога не съм ходила, супер.
Аватар
User

hissi

1972

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Благоевград

Мнениеот hissi » Вто Юни 21, 2011 1:42 pm

aneliaivanova86 написа:А каква е твоята специалност оО ? Утре ще ходя на сватба на третия ми братовчед :D От кога не съм ходила, супер.

Уча Право :D
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
Предишна