Пиши за да ти олекне! Изкарай си яда

Тук ще намерите архивираните теми
Аватар
User

Gabinka

520

Пет Юли 14, 2006 10:12 am

София

Пиши за да ти олекне! Изкарай си яда

Мнениеот Gabinka » Чет Авг 10, 2006 1:45 pm

Ако сметнете че е уместно пишете в тази тема за всичко и всички които ви дразнят.... цитирайте мненията на хора които са ви засегнали с поста си и добавете своя коментар към тях. Нека всички тези спорове се прехвърлят тук,а в темите да останат постовете които са по тях!Така всеки които иска да прочета за нещо от темите, ще избегне четенето на споровете между нас!

П.С. Това е просто алтернативен вариант
П.С. 2 Подкрепям didi относно отварянето на нова Секция/тема за това кой да подлежи на наказание и прочие
П.С.3 Peace
Аватар
User

P^i^c^a^s^s^o^

135

Чет Юли 27, 2006 7:52 pm

Мнениеот P^i^c^a^s^s^o^ » Чет Авг 10, 2006 2:26 pm

psi написа:Сега основната ми идея за форума беше да няма рангове а само някои по-специфични ПСИХОЛОГ, Лекар, Гинеколог, VIP като професионалните са с цел да разпознавате, кои кои е а вип ще дам на всеки със особено големи приноси за сайта/форума.

Ерархията ( или там както се пише ) не съответСтва на човешките права :roll: аз съм такъв ти такъв ти иначе.
кои кои е а вип ще дам на всеки със особено големи приноси за сайта/форума

ВИП?С особенно големи приноси за форума?Реклама?вкарване на защитни ботове?Потдръжката му?Който плаща трафика и хостинга му?Който се занимава със сейфането на информацията?Който е по-красив от другия?Който има повече мусколи от другите?
а само някои по-специфични ПСИХОЛОГ, Лекар, Гинеколог,

Колко според теб могат да бъдат те...?Зависи от това колко се регистрират и имат тази специалност 10 20 30 1 или 3-ма?
Но от тук следва и лекото недорузомение...в една тема с даден проблем говори психолога поребителя пита споделя психолога пак одговаря и какво става донякъде ЧАТ тип IRC,и ако някой потребител 1 2 3 4 5... пъти *бръкне в тази тема получава явно мъмрене защото не е в неговата компетентност.Е освен ако поста му не помага на дадения потребител.
уфффффф майками ми каза нещо и мисълта ми се изпари сории след малко можи 2-ри дубал. :lol:

в общи линии налагането систематично на подобни рангове ( 10-15 човека ) не се одобрява от моя страна ( е нали тук си казваме мнението все пак ).

Бтв Само да ме включите във вълната форума е с цел м/у народност нали?При наличието на много хора няма аз съм ти си а ти си...Масата винаги е по-силна от малцинството.
Приеми го в следния случей като се разрастне форума и гледаш как навсякъде само персонализирани личности си дават своето мнение тук идва и подценяванео и пренебрегването и нахалството и пренебрижетелноста малко по малко във всеки един пост над останалите *редовни юзери.

Сцеп рангове се давам под формата на собственно искане на юзерите които или имат връзки с админа или модераторите и са в добри отношения със всички или чисто и просто от добра душа ( като мен тук....
Кретен -
NothingButADream -
Скорисимо -
Трън в очите -
Мишле -
шматка -
" Let_Me_Cry```" -
Сляпото Пони -
цвете - Forever young -
Dreamchaser -
зъл чФор -
мисията невъзможна -
Make me scream -
легендарен флудър -
"плямпало" -
Гущерче -
ШесТо ЧувСтВо -
Мече -
-
Вълк с електрожен -
Смехурка -
other side -
So BeuTiFuL -
SoMeThiNg StuPiD -
irresistible -
Impossible is nothing -
Simple Woman -
зло животно -
сладичко лисиче -
сива -
will -
FreakY -
dRuMmEr -
Apostle -
"сълзичка" -
abSoluTe miST -
Следи От Сълзи -
резенче лимон -
BlinD TrutH -
Сладка Сладурана -
Шефа на сайта -
Чайка -
serial killer -
Админ на форума -
Maggot -
Админче -
Неприлична -
BGteen екип -
ЪПЛАУДЪР -
FrEe`LiFe -
ge6a power -
Chimairo ;] -
mom4e 3a Bcu4ko -
Ангелско сърце -
Морско Око -
Красив Ум -
топ идиот -
Бръмбар -
Див Лимон -
Новак 0
Тук-там се мярка 30
Напредващ 50
Редовен 80
Закоравял потребител 130
Фен 200
Клавиатуротрошач 300
Спи във форума 400
Яко зарибен 600
Форумно сладурче 800
Тийнейджър 1000
BGteen приятелче 1200
имах свободно време и попитах юзерите кой какъв ранг иска и от 4000 само тези поискаха нещо по различно от реалните.)
М/у тях има майки ( на по 40г ) има модератори и админи има големи и малки.И всеки се отличава от другия по своему.

Много яко се омотах но мисълта е в права линия :wink:
Аватар
User

CuCuToOo

Ранг

Moderator

1218

Чет Юли 13, 2006 2:13 pm

Варна

Мнениеот CuCuToOo » Чет Авг 10, 2006 2:27 pm

P^i^c^a^s^s^o^
ти случайно да си админ или мод на този форум?
Аватар
User

P^i^c^a^s^s^o^

135

Мнениеот P^i^c^a^s^s^o^ » Чет Авг 10, 2006 2:31 pm

LuDo_SiSi написа:P^i^c^a^s^s^o^
ти случайно да си админ или мод на този форум?

Не :? от къде ти хрумна това
Аватар
User

PSIHOLOG

Ранг

Психолог

197

Сря Юли 12, 2006 12:55 am

Варна

Мнениеот PSIHOLOG » Чет Авг 10, 2006 11:45 pm

Дам просто мисля, че няма какво повече да се коментира по този въпрос. :lol:
Аватар
User

P^i^c^a^s^s^o^

135

Мнениеот P^i^c^a^s^s^o^ » Пет Авг 11, 2006 11:08 am

PSIHOLOG написа:Второ ранга Психолог е с такава цел когато пишеш нещо другите да разберат че си Психолог и да приемат мнението като по компетентно, и се очаква от теб да даваш такива - както и ти даваше - мисля че никой не оспорва това?

ШШШШШШШШШШШШШШШШш тва да не е някоя секТа бре?????
WTF???
Да де не се обиждаме а споделяме :wink: .... това звучи унизително и високомерно и нагло :x
ПСИХОЛОГ хубу Психогола в моето даскало ( 9 10 11 и 12 клас ) беше удивително умен само дето....доста честох ходЕх при него за едиси какво държане по точно одговори към Учителите първите няколко пъти ми говореше и ми казваше кое как и защо и прочие.След 3-тия път просто ми даваше да преписвам историята за наказание.На края на годината каза само "Ти наистина си Пикасо" хахаха да де първите 3 пъти нема ви кажа и аз какво му одвръщах.....
Та... нямаше ко да пиша та затова го написах това а и да има какво да четете вие :wink:

Сетих се нещо пример но е филм факта е че е психологически Забравени Едни хорица могат всичко над всеки нооо един средностатистически индивит им ***спича цялата система и те разбират че имат какво да научат от него в кратка версия всяка пешка нали си е потенциялна кралица :wink:

Вие все едно сте в народното събрание право на глас имат ...... въздържали се ...... против....... ами страничните зрители тях кой ги пита а аа а аа аа а а ????

Очаквате с тези рангове да вдъхнете някакъв Респект и с това блудкато и клиширано "УУ браво за хубавата тема нека пуска само такива бяяяя бляяя бляяя" в коя фабрика ви промиха мозъка.

П.С. някой някъде ми бе казал ( в този форум ) че мойте мнения били наизустени и повтарящи се.... едвали винаги подлагам всичко на съмнения вариянти и пресмятания ( имам свободно време ) А вашите мнения госпожо млада психоложке? наредете си ги едно върху друго но ги четете от последно към първото какво виждаде :shock: МОНОТОНОСТ!

Исках само да кажа че цитата който избрах от вашия пост не приляга на вашия РАНГ!
Аватар
User

didi

388

Чет Юли 13, 2006 2:09 pm

Варна

Мнениеот didi » Пет Авг 11, 2006 11:18 am

аз съм много "за" някой да спори със всички стига да се аргументира поне с логика
Without love, intelligence is dangerous. Without intelligence, love is not enough.
Аватар
User

The-Trooper

102

Нед Юли 23, 2006 10:27 pm

Varna

Мнениеот The-Trooper » Пет Авг 11, 2006 11:53 am

абе маааа му стара тва е само форум! Вие ще се изколите още малко. Някой си бил написал нещо - юруш да го утрепем...успокойте се малко и не се взимайте толкова насериозно.
Ае недей се спира!
Аватар
User

Ice_Queen

24

Пон Юли 24, 2006 2:29 pm

Варна

Мнениеот Ice_Queen » Пет Авг 11, 2006 12:15 pm

аз искам да си излея яда тук... предупреждавам че няма нищо общо с темата в момента... не ми се сърдете... пиша без да мисля много...

"има дни в които не върви" се пееше в една песен... днес ми е точно такъв ден... още не мога да си намеря място от яд...
Първо сутринта се оспах за работа... Много мразя да бързам сутрин... забравям да свърша много неща... добре че не забравям да се изкъпя... излязох бясна от вкъщи... започна да вали... мразя когато вали... имаше задръствания навсякъде... няма проблем аз мога и изобщо да не стигна до работа... все пак стигнах... с 30 мин закъснение... и ооо... шефа ми още не е отворил офиса...чудесно... сега трябва да ходя някъде... къде?? ами в близката кръчма да пия кафе... да ама там трябва да се оставят пари... не чак толкова много, но все пак са пари които ми трябват и не съм планирала да ги дам в кръчмата... така де... седнах там и решавам да се обадя на шефа да го питам къде е и кога смята да дойде... хммм... нямам обхват... излизам отвън... пак нямам обхват... в един момент разбрах че никой няма обхват... сетих се как преди няколко седмици пак имаше буря... и пак 1вия ни ГСМ оператор имаха проблеми... добре по дяволите сега колко време ще стоя тук?? как да разбера дали шефа ми е дошъл... не ми се обикаля по 100 пъти...
мда... имах и важен разговор с приятеля ми... трябва да ми се обади.. еми и да иска не може... искам да си строша телефона...
писна ми да седя в тъпата кръчма...отивам в офиса и каквото стане... бравооо шефа е дошъл... влизам... все още нямам обхват... еми ще звънна на приятеля си от стационарния... "непозволено избиране"... хм... как е възможно... това вече е много... добре че поне имам интернет... за сега...
от яд забравих че мога да пратя смс и от нета.... вече пратих...и какво от това... аз трябва да говоря с него...вече мисля да минавам на друг оператор... как не ги е срам.. плащам за да говоря.. искам да говоряяяя...
счупих си и едно нокътче....
все още нямам обхват... вече не издържам... след обяд съм на лекар...притеснено ми е... изпадам в нервна криза вече....
ще се побъркам....
Изображение
Аватар
User

NEPOSLU6KO

36

Пет Юли 21, 2006 11:39 am

Varna

Мнениеот NEPOSLU6KO » Чет Авг 17, 2006 8:18 pm

Аз малко неумесно мисля че се намесвам в темата като новак но все пак нали всички тук казваме кой какво мисли и излагаме нашето мениение,поне за това си мисля че е форума?та както и да е малко по касно ще се разбере дали сам прав за изказването на мнението си... Мисалта ми беше такава че във всеки форум рано или касно се появяват такива разногласия били те заради кой колко приоритет има и т.н. не съм запознат как стоят тука нещата и вообще.Има една приказка не знам кои я е казал но аз често обичам да я използвам "Свят широк,хора всякакви.." Човек с човек няма да е еднакав и по ваншен вид и по характер така че мисля е нормално да има различие в мненията и интересите,но ако всеки помисли малко и се опита да не баде толковя рязак с ближния си... може би нещата ще стоят по друг начин тогава?Просто ако запазим добрия тон и тук вапреки че сме в интернет оношенията ни може би ще са доста по добри и няма да има проблеми от този характер?
Аватар
User

The-Trooper

102

Нед Юли 23, 2006 10:27 pm

Varna

Мнениеот The-Trooper » Чет Авг 17, 2006 10:48 pm

Абе майсторе в българския език има една буква, която я има само в още един език, ама не значи, че не трябва да я използваш :) за "Ъ" говоря!
Ае недей се спира!
Аватар
User

didi

388

Чет Юли 13, 2006 2:09 pm

Варна

Мнениеот didi » Пет Авг 18, 2006 11:40 am

neposlu6ko изказваш се наподготвен инъче си прав, но заяждането беше целенасочено в нашия спор пък за Ъ-то ако пишеш на фонтика намира се на Y :)
Without love, intelligence is dangerous. Without intelligence, love is not enough.
Аватар
User

NEPOSLU6KO

36

Varna

Мнениеот NEPOSLU6KO » Пет Авг 18, 2006 2:29 pm

Еххх аз знам каде се намира Ъ-то ама като не сам писал скоро на кирилица какво да направя?Ако сте търпеливи няма да ми правите толкова мнгоо забележки ами ще видите че със времето ще се поправя сам! :? :(
Аватар
User

NEPOSLU6KO

36

Varna

Мнениеот NEPOSLU6KO » Пет Авг 18, 2006 2:46 pm

... и си изгорих филийките :( :cry:
Аватар
User

Victory

105

Чет Юли 13, 2006 9:49 am

Смолян

Мнениеот Victory » Съб Авг 19, 2006 11:17 am

NEPOSLU6KO написа:... и си изгорих филийките :( :cry:

хахаха, горкото то :lol: :lol: :lol:
Remember that you're perfect, God makes no mistakes!
Следваща