Има ли сексът любим сезон?

За сърдечните проблеми.

Модератори: mimz, hissi

Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

Мнения

2863

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Местоположение

Варна

Има ли сексът любим сезон?

Мнениеот Galka » Пет Юли 23, 2010 9:06 am

Секс през лятото
През горещите месеци креватните занимания не са толкова безпроблемни, както би ни се искало. Да, хормоните през пролетта и лятото ни карат да мислим повече за секс, а разголените девойки, които се разхождат наоколо, съвсем ни довършват. Но дойде ли до секс, имаме един голям проблем: горещо ни е!

Има опасност да ни е толкова жега, че да не искаме никой да се докосва до нас, а камо ли да правим секс. Ако имаме климатик или вентилатор, не е толкова зле. Ако обаче нямаме, става лошо.

Решението би могло да бъде да отворим всички врати и прозорци така, че да става течение. Само без входната врата – да не ставаме ексхибиционисти. Другият начин е да се съсредоточим върху нощните часове, когато е хладно, и да забравим за дневния секс. Третият е да се възползваме от сезона и да правим секс според него. А именно:

Секс игри за лятото

Има някои секси дейности, които са най-подходящи именно за лятото, затова трябва да се възползваш сега.

Кубче лед

Кога, ако не през лятото, да вкараш малко лед в спалнята? Вземи няколко кубчета, завържи очите на приятелката си, съблечи я и започни да я разхлаждаш с леда. Спусни го по шията й, после по гърдите и корема, като се приближаваш към горещото й място. Обърни специално внимание на зърната на гърдите й. Можеш и да редуваш ледените докосвания с целувки. Контрастът ще я наелектризира, тъй като устните ти са топли, за разлика от леда. И тя няма да знае какво ще последва във всеки един момент – топло или студено. Това ще гъделичка интереса и възбудата й. (Справка – „Девет седмици и половина”.)

Къде?

За да се спасим от жегата и същевременно да се отдадем на плътски удоволствия, понякога трябва да сменим традиционните места за секс с летни.

На открито

Няма как – лято е, а сексът на открито ни връща към предците ни, кара ни да се чувстваме животински. Само трябва да изберем някое закътано място и да планираме романтичен пикник за двама. С одеало, което е достатъчно меко за продължението на пикника.

В морето

Това е нещо, за което много хора събират смелост през лятото. Единственото, за което трябва да се внимава, е да не се увлечете – тласъците не трябва да бъдат прекалено силни и дълбоки, защото това, заедно с налягането, което водата упражнява върху вагината на жената, може да причини вътрешни наранявания. Придържайте се към бавни, едва усещащи се движения, а другите оставете за сушата.

Разбира се, трябва да се внимава и с околните – ако наблизо има хора, може би е добра идея да се поотдалечите малко.

На плажа

Както сме писали, това място е сред най-желаните необичайни места за секс. Хубавото през лятото е, че край морето подухва и е хладно. Но отново го има проблема с околните, затова, ако ще правите секс на плажа, потърсете по-закътано местенце.

Под душа

Подобно на морето, но е с по-малко сол и е вкъщи. Тук опасността от подхлъзване не е за пренебрегване, затова пробвайте компромисен вариант – вземете си душ заедно, като започнете с любовната игра още в банята. Излезте за същинската част – така времето, в което ще сте извън хладната струя, е по-малко, а и излизате мокри и разхладени и поне в началото няма да усещате жегата.

Във ваната

Вариация на горното, само че можете и със същинската част да продължите там. Само внимавайте по същата причина, поради която трябва да внимавате в морето; и имайте предвид, че във водата естествените лубриканти на жената не се задържат много и е възможно неприятно триене.

Използвай сезона

Прави всичко, което ти позволява лятото. Сега е моментът да мажеш женски гърбове с плажно масло, с лосион за след слънце и т.н. Сега е моментът за радост от живота. А каква по-голяма радост от секса?

Текстът е от http://www.vratovrazka.bg/

Пречат ли ни жегите? Има ли сексът любим сезон?

:arrow:
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt