ВАЖНО: ДО ВСИЧКИ, КОИТО ПОСЕЩАВАТ ТОЗИ ФОРУМ!

Хората, с които сме всеки ден.

Модератори: brazilka, mimz, hissi

RANDOM_AVATAR
User

Greek

Мнения

9

Регистриран на

Нед Яну 28, 2007 12:20 pm

Местоположение

Варна

Re: ВАЖНО: ДО ВСИЧКИ, КОИТО ПОСЕЩАВАТ ТОЗИ ФОРУМ!

Мнениеот Greek » Пон Мар 05, 2012 5:50 am

EnchevEG написа:Изисквайте от ХОРАТА, които ТУК твърдят че са ПСИХОЛОЗИ - ДИПЛОМИ ЗА ЗАВЪРШЕНО ОБРАЗОВАНИЕ и ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЯХ САМИТЕ!

Разбира се, аз ще ИНИЦИИРАМ ТЯХНАТА ПРОВЕРКА, но все пак ВИЕ СЪЩО СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА.

Когато имате ПРОБЛЕМ, не бързайте да го споделяте с НЕПОЗНАТ ЧОВЕК, освен ако не сте наясно КОЙ Е ТОЙ и КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТКРИТ - защото иначе ще се превърнете в ЛЕСНА ЖЕРТВА на всякакви НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ ХОРА (ПЕДОФИЛИ, ПЕРВЕРЗНИЦИ, МОШЕНИЦИ...).


Здравейте Г-н Енчев,

Вие казвате верни неща, че хората трябва да се пазят, трябва да бъдат внимателни и предпазливи. Съгласявам се с това. Но покрай Вашите наукоподобни статии облечени в някой друг термин, за да придобият истинност, прокарвате и много отявлени глупости, които повечето хора биха приели, вярвайки само и единствено поради начина Ви на писане.

Сигурен ли сте, че не се познавате с хората управляващи този форум? От начина Ви на говорене разбирам, че ги познавате. Толкова бързо направихте по един профил, само от постингите? Говорите за някакви АйПи адреси, ГДБОП и други подобни, без изобщо да разбирате с какво се захващате, как въобще се правят нещата и какъв е каналният ред? Къде видяхте организирана престъпност тук? Аз лично с действията си съм затворил два сайта, знам как стават нещата и знам какви точно трябва да са сайтовете. Вие ми изглеждате абсолютно неподготвен за каквото и да е било.
Та впрочем да не се окажете Вие някой форумен Трол или Гном, чиято идея е да направи само хаос, да си играе на постингов некрофил, изваждащ теми, в които не е писано от минимум 1-2 години и всичко това просто ей тъй за Ваше удоволствие.

Какъв сте Вие в крайна сметка? Публикувате във форума на наука.бг, имате коментари в бтв и ми се струва, че имате някакви личностни проблеми. Това ли са Ви координатите за връзка, защото бих се свързал с Вас с удоволствие:
Емил Енчев
problems_analyzer@yahoo.com
+359878913883

Та съжалявам, но работата ми намирисва. Може да взема аз да потърся и Вашия IP адрес, за да видим какво ще излезе.

Поздрави и със здраве!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron