Моля ви ,помогнете ми !

Има дни, в които не върви...

Модератори: brazilka, mimz

RANDOM_AVATAR
User

дъждовната фея

Мнения

1

Регистриран на

Пет Мар 28, 2008 11:19 pm

Моля ви ,помогнете ми !

Мнениеот дъждовната фея » Пет Мар 28, 2008 11:30 pm

здравейте на всичко ,с повечето от вас се познаваме от други форуми ,така ,че умишлено съм с друг ник.Искам да споделя с вас всичко което преживявам ,всичко което ме кара да падам по-ниско дел след и ден и да видя има ли надежда ,има ли изход за мен
Омъжена съм за човек ,когото не обичам ,омъжих се за него след редица заплахи ,че ще пострадат най-=-близките ми хора,познавам го добре и знам ,че би изпълнил всичките си намерения ако не се подчиня.Бях на 19,бях много уплашена ,а този човек ме дъжеше в ръцете си ,а тогава не подозирах ,че така ще е през целия ми живот.Просто бях с него ,водена от мисълта ,че все някога ще му омръзне моята компания и аз самата.Но не стана така.Заживяхме заедно преди около 2 години ,в този момент свършва живота за мен.По принцип хората ,които го познават знаят ,че не е лош човек ,но отнпшението му към мне е повече от недопустимо.Живея в постоянни заплахи ,често ме пребива и не мога да отида на работа с дни ,не ми позволява никакви контакти със семейството ми,нямам нито една приятелка ,за съжаление трябва да призная ,че имам само него.
Знам ,ще кажете животът е пред мен ,аз съм само на 23,но как да живея живота които искам ,когаот съм с него.И как да призная ,че съм направила най-огромната грешка в живота си ,понеже не му се възпротивих тогава?
Често съм сама ,почти през цялото време,няма ден в който да не плача,няма ден в който да не съжалявам за всичко това ,но аз направих своя изобр - щастието на семейството ми пред моето.
Моля ви ,ако някой може да ме посъветна в снещо....моля ви ,помогнете ми .Няма да издържа още много така,нямам сили вече
извинявам се за пунктуационните и правописни грешки ,но съм мнного разстроена в момента.
Аватар
User

brazilka

Ранг

Moderator

Мнения

1312

Регистриран на

Чет Сеп 21, 2006 9:53 am

Мнениеот brazilka » Съб Мар 29, 2008 12:03 am

Има ли нещо, което да отключва агресията му към теб, която е последвана от побой? Например пиянство, ревност, липса на доверие... Постояно ли се държи зле с теб ? Той наясно ли е, че ти не си щастлива с него и защо всъщност си с него ?

Каквото те спира да го оставиш сега? Това, че както казваш имаш само него или това, че заплахите отпреди години ще се изпълнят...или хорското мнение :?

Не се предавай и не се отчайвай - Винаги има изход :!:
Аватар
User

MAD_DOGS

Ранг

Психолог

Мнения

316

Регистриран на

Вто Авг 01, 2006 5:43 pm

Местоположение

ВАРНА

Мнениеот MAD_DOGS » Съб Мар 29, 2008 1:32 pm

От написаното става ясно че разбирателството е невъзможно. Единственото правилно решение и деиствие е да се потърси съдеиствие от съответните институции и организации.Пиши на PSIHOLOG с молба да те свърже с някоя неправителстжена организация като да речем "SOS семеиство в риск" . С помоща на подобна организация която си сътрудничи тясно с полицията ще успееш да се отървеш от насилника. Но всичко опира до едно истинско желание и готовност за деиствие.
ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ ТОЗИ КОИТО СТРЕЛЯ ПРЪВ.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron