на публични места

Има дни, в които не върви...

Модератори: brazilka, mimz

Аватар
User

INFP

Мнения

2

Регистриран на

Нед Май 23, 2010 12:55 pm

на публични места

Мнениеот INFP » Нед Май 23, 2010 1:23 pm

Здравейте, от няколко години всики път когато се озова на място с повече хора, още повече ако са непознати (на улицата, в училище, в парка...) изпадам в паническа атака. Пулсът ми се ускорява, започвам да се потя, краката ми да треперят; изпитвам желание да се махна от това място по-бързо, но имам чувството, че се движа много бавно; също, че всички ме гледат и ми се присмиват. Подминавам познати по улицата без да ги позная или изпитвам безпокойство изобщо да гледам в хората. Обикновено ходейки си гледам само в краката и често дори не помня от къде съм минала, за да стигна до някое място.

Също понякога нарочно избягвам по-големи улици и места където има повече хора, дори и да заобикалям повече. Чувствам се неприятно в кафета, дискотеки, затова и рядко приемам поканите на приятелките ми, да ходя с тях там.

Почти всеки ден изпитвам побъркващо главоболие в предната част на главата, сякаш цялото ми чело се вцепенява.
Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

Мнения

2863

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Местоположение

Варна

Мнениеот Galka » Пон Май 24, 2010 12:47 pm

Досега не сте ли споделяли тези проблеми с лекар?
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Аватар
User

INFP

Мнения

2

Регистриран на

Нед Май 23, 2010 12:55 pm

Мнениеот INFP » Пон Май 24, 2010 2:27 pm

Всъщност не, когато съм на по-спокойно и закътано място добре разбирам проблема си и се опитвам да го преодолея, но изляза ли всичко се повтаря. Също все още не съм навършила 18 години, изпитвам боязън да споделя с родителите си; както винаги те ще помисят и това за опит да привлеча вниманието им и нищо повече, няма да ми повярват ще кажат "въобразяваш си" и след това постоянно ще ме подмятат. Просто такъв им е характерът. Винаги са критични, недоверчиви;никога не съм могла да им се доверя напълно. Тези си проблеми с преживяванията ми споделям единствено с най-добрата ми приятелка. Тя единствена знае...и единствена ме подкрепя
RANDOM_AVATAR
User

DOVOLEN

Мнения

4

Регистриран на

Пон Апр 26, 2010 5:21 pm

Мнениеот DOVOLEN » Нед Юни 20, 2010 10:23 pm

малоценност,невротизъм. Дискотеките и баровете ,претъпканите улици не са приятни неща,изпитваш "атаки" защото си различен човек , според ника ти си INFP, насочен вътре към себе си и нямаш нужда от много шумна среда,нямаш 18 и сиг си срамежлива, нормални неща,които ако са така ще се поправят като почнеш да разбираш себе си и другите и да контролираш мислите си ,като играш с волята.

не ми харесват тези физически симптоми на болки,потене,ускорен пулс,но това е от емоциите.

бъди господар на себе си , приеми се и с вдигната глава се разходи по главната улица ,гледай хорат в очите,не е лесно,но ще се получи и ще си като всичките "нормални" хора.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron