Храненето през зимата

Или как да изглеждаме добре.
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Чет Юли 13, 2006 9:08 pm

Стара Загора

Храненето през зимата

Мнениеот Mss. Smith » Нед Дек 02, 2007 11:32 am

Променяте ли си режима на хапване през зимата? Качвате ли килца или напротив, продължавате ли да си спортувате, както през другата част на годината? :) На какви храни наблягате и как се справяте с поддържането на фигурата след празниците :P
Изображение
Аватар
User

hissi

1972

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Благоевград

Мнениеот hissi » Нед Дек 02, 2007 11:59 am

Миме, аз съм пълна трагедия през зимата...Качвам, но две-три кила, но за нещастие ми личат...Не коносумирам много пресни зеленчуци, наблягам на туршиите...Плодове се старая да ям, но пак се случва рядко, просто защото не обичам тези плодове, ям само портокали...
Аз по принцип не си спортувам, така че мисля, че това е ми е голяма грешка и ако се постарая да се движа повече, ще бъде по-добре.
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
RANDOM_AVATAR
User

NightSiNNeR

163

Вто Юли 18, 2006 3:40 pm

Варна

Мнениеот NightSiNNeR » Пон Дек 03, 2007 4:58 pm

Не спазвам никакви режими през зимата, нито през лятото. Случвало ми се е да качвам по някое и друго кило през зимните сесии, когато излизам рядко, но не ми проличава. То това май си е по-характерно за жените. Като цяло обаче чувствам, че колкото си минава времето ставам все по-отпуснат и ми се иска да се захвана с нещо по-сериозно ама пусти мързел, не ме оставя... :roll:
Спри се!