На диета - Обща дискусия
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Според мен коремчето ти не е от значение Който си е хубав, си е хубав
Аз просто не знам как съм качила толкова много като и аз не ям толкова много хляб, дори и сладкото съм намалила, но всичко според мен е в движението.
От вчера пак започнах да правя упражнения и сутринта ядох препечена филия, после зеленчукова супа с два сухара, а вечерта пилешки сърца и английска салата. Мисля, че не беше много калорично
Днес продължавам с ограничаването от вредни храни и гимнастика
Аз просто не знам как съм качила толкова много като и аз не ям толкова много хляб, дори и сладкото съм намалила, но всичко според мен е в движението.
От вчера пак започнах да правя упражнения и сутринта ядох препечена филия, после зеленчукова супа с два сухара, а вечерта пилешки сърца и английска салата. Мисля, че не беше много калорично
Днес продължавам с ограничаването от вредни храни и гимнастика
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
Благодаря за думите, Хиси Но най-важното е човек да се чувства добре в кожата си, а аз не се чувствам така И трябва да направя нещо по въпроса Много си права, че разковничето е в движението най-вече, аз лично нямам никакво движение, най-много уикенда да отида на разходка някъде... Но и хапването трябва да намаля. Покрай тези изпити сега и ученето преживявам голям стрес и само ми се яде Трябва да се ограничавам.
Успех във влизането във форма желая на всички, които не се чувстват добре физически сега
Успех във влизането във форма желая на всички, които не се чувстват добре физически сега
Миме, хапвай по мъничко но по-често. Да не направиш грешката да ограничиш яденето и да ядеш 1-2 пъти. Примерно яж 5-6 пъти по 200тина грама. Хапвай така, че да оставаш леко гладна. Но честичко.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
При мен вече има резултат. Забелязах, че коремните мускули се усещат все повече, че започвам да свиквам с по-леката храна и наблягам на плодове и вода, вместо сладки неща. За вчера си позволих само един кроасан, но вечерях салата и съм много доволна Тези дни ще се премеря да видим дали съм свалила 1-2 кг
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
Е, ако плюскаш като прасе по много и вредни храни, колкото и да си напрягаш съзнанието, нищо няма да стане
Ама може примерно с внушение да се ограничаваш, например подсъзнателно да си убеден, че трябва да ядеш 5 пъти дневно по малко, да избягваш тестено и сладко, нещо такова. Това е моето мнение
Аз иначе за бала не успях да сваля килца. Но мисля, че роклята си ми стои много добре и така
Ама може примерно с внушение да се ограничаваш, например подсъзнателно да си убеден, че трябва да ядеш 5 пъти дневно по малко, да избягваш тестено и сладко, нещо такова. Това е моето мнение
Аз иначе за бала не успях да сваля килца. Но мисля, че роклята си ми стои много добре и така
ОТ гимнастиката направо минах на тичане всяка сутрин по две обиколки тичане и две опиколки ход. Обаче от миналата седмица не съм тичала. НО забелязах нещо - без да се ограничавам много от храната, спряла съм само хляба и ям диетични сухари, свалила съм от бюста 2 см, от талията 4 см, от любовните дръжки 2 см, от дупето 3 см. Килограмите са ми същите. Как става това - не знам
аз съм свалила 1 кг, не е много, но е добро начало
И откакто вече не ходя на училище, не ми е толкова притеснено и напрегнато, нищо, че пак денят ми минава в учене за изпити
Мисля, че лека-полека започвам да влизам във форма. Хапвам за закуска (това задължително!), за обяд понякога, а друг път чак към 4 ч. , ама по малко, и вечерята ми гледам да е лека Ходя много и пия много вода (но в тези жеги няма как иначе). Та много добре се чувствам Искам да сваля 10-тина килограма някъде. Разбира се, няма да бързам, ей така ще го правя - с хапване често, по малко, както Галка ме посъветва и ще стане .
И откакто вече не ходя на училище, не ми е толкова притеснено и напрегнато, нищо, че пак денят ми минава в учене за изпити
Мисля, че лека-полека започвам да влизам във форма. Хапвам за закуска (това задължително!), за обяд понякога, а друг път чак към 4 ч. , ама по малко, и вечерята ми гледам да е лека Ходя много и пия много вода (но в тези жеги няма как иначе). Та много добре се чувствам Искам да сваля 10-тина килограма някъде. Разбира се, няма да бързам, ей така ще го правя - с хапване често, по малко, както Галка ме посъветва и ще стане .
CuCuToOo написа:hissi написа:Миме, то и аз уж хапвам често и по малко, ама нещо не става работата усещам, че дюнерите са в основата на всичко
е Хиси ти с дюнери как искаш да отслабнеш. То е хубаво,че ядеш по - често и по - малко, но не забравяй,че важното е да се внимава какво се яде.
Е, аз за две седмици съм изяла само 2 дюнера, ама нещо като спрях да тичам и започна да ми се лепи всичко! Кажи какво представляла тази диета и лесна ли е за изпълнение?
еми зависи от човек. в началото ми беше много трудно,защото не можеш през ударния период да ядеш доста неща,ама после лека по лека включваш по малко въглехидрати.
иначе първите 5 дена ядеш само протеини - месо, яйца, зелена салата. След това включваш по малко сирене, мляко, домати, зеле.
Аз вече ям и тиквички, ям ягоди, малини. Имам я диетата, тези дни ще пусна тема, Там си пише всичко
иначе първите 5 дена ядеш само протеини - месо, яйца, зелена салата. След това включваш по малко сирене, мляко, домати, зеле.
Аз вече ям и тиквички, ям ягоди, малини. Имам я диетата, тези дни ще пусна тема, Там си пише всичко
hissi написа:CuCuToOo написа:hissi написа:Миме, то и аз уж хапвам често и по малко, ама нещо не става работата усещам, че дюнерите са в основата на всичко
е Хиси ти с дюнери как искаш да отслабнеш. То е хубаво,че ядеш по - често и по - малко, но не забравяй,че важното е да се внимава какво се яде.
Е, аз за две седмици съм изяла само 2 дюнера, ама нещо като спрях да тичам и започна да ми се лепи всичко! Кажи какво представляла тази диета и лесна ли е за изпълнение?
Ти нямаш нужда да сваляш килограми Хиси. Не се захващай с диети... Имаш нужда просто от стягане. Прави си упражнения. Тичането е най-добрия избор. Тялото се натоварва равномерно. И с тичане дори да искаш да сваляш килограми се свалят най лесно.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
Galka написа:hissi написа:CuCuToOo написа:hissi написа:Миме, то и аз уж хапвам често и по малко, ама нещо не става работата усещам, че дюнерите са в основата на всичко
Ти нямаш нужда да сваляш килограми Хиси. Не се захващай с диети... Имаш нужда просто от стягане. Прави си упражнения. Тичането е най-добрия избор. Тялото се натоварва равномерно. И с тичане дори да искаш да сваляш килограми се свалят най лесно.
Вече на село има в изобилие плодове и зеленчуци и от три дни съм на салати, пъпеши, пържени чушки със сиренце, почти не съм яла хляб и съм много доволна
И с килце надолу