На диета - Обща дискусия

Или как да изглеждаме добре.
Аватар
User

hissi

1974

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Благоевград

Мнениеот hissi » Нед Апр 26, 2009 9:09 am

Според мен коремчето ти не е от значение :wink: Който си е хубав, си е хубав :lol: :lol: :lol:
Аз просто не знам как съм качила толкова много като и аз не ям толкова много хляб, дори и сладкото съм намалила, но всичко според мен е в движението.
От вчера пак започнах да правя упражнения и сутринта ядох препечена филия, после зеленчукова супа с два сухара, а вечерта пилешки сърца и английска салата. Мисля, че не беше много калорично :D
Днес продължавам с ограничаването от вредни храни и гимнастика :D
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Чет Юли 13, 2006 9:08 pm

Стара Загора

Мнениеот Mss. Smith » Нед Апр 26, 2009 9:12 am

Благодаря за думите, Хиси :D Но най-важното е човек да се чувства добре в кожата си, а аз не се чувствам така :roll: И трябва да направя нещо по въпроса :) Много си права, че разковничето е в движението най-вече, аз лично нямам никакво движение, най-много уикенда да отида на разходка някъде... :? Но и хапването трябва да намаля. Покрай тези изпити сега и ученето преживявам голям стрес и само ми се яде :? Трябва да се ограничавам. :)
Успех във влизането във форма желая на всички, които не се чувстват добре физически сега :D
Изображение
Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

2863

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Мнениеот Galka » Нед Апр 26, 2009 11:42 am

Миме, хапвай по мъничко но по-често. Да не направиш грешката да ограничиш яденето и да ядеш 1-2 пъти. Примерно яж 5-6 пъти по 200тина грама. Хапвай така, че да оставаш леко гладна. Но честичко.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Вто Апр 28, 2009 8:23 am

При мен вече има резултат. Забелязах, че коремните мускули се усещат все повече, че започвам да свиквам с по-леката храна и наблягам на плодове и вода, вместо сладки неща. За вчера си позволих само един кроасан, но вечерях салата и съм много доволна :D Тези дни ще се премеря да видим дали съм свалила 1-2 кг :D
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
Аватар
User

ZhivkoBGR

131

Вто Ное 11, 2008 9:19 am

Добрич

Мнениеот ZhivkoBGR » Вто Май 19, 2009 2:00 pm

Според вас, може ли да се поддържа тяло само със силата на подсъзнанието?
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Стара Загора

Мнениеот Mss. Smith » Пет Май 22, 2009 11:27 am

Е, ако плюскаш като прасе по много и вредни храни, колкото и да си напрягаш съзнанието, нищо няма да стане :)

Ама може примерно с внушение да се ограничаваш, например подсъзнателно да си убеден, че трябва да ядеш 5 пъти дневно по малко, да избягваш тестено и сладко, нещо такова. Това е моето мнение :)

Аз иначе за бала не успях да сваля килца. Но мисля, че роклята си ми стои много добре и така :)
Изображение
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Чет Юни 04, 2009 6:56 pm

ОТ гимнастиката направо минах на тичане всяка сутрин по две обиколки тичане и две опиколки ход. Обаче от миналата седмица не съм тичала. НО забелязах нещо - без да се ограничавам много от храната, спряла съм само хляба и ям диетични сухари, свалила съм от бюста 2 см, от талията 4 см, от любовните дръжки 2 см, от дупето 3 см. Килограмите са ми същите. Как става това - не знам :roll: :roll: :roll:
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Стара Загора

Мнениеот Mss. Smith » Нед Юни 07, 2009 9:13 am

аз съм свалила 1 кг, не е много, но е добро начало :D
И откакто вече не ходя на училище, не ми е толкова притеснено и напрегнато, нищо, че пак денят ми минава в учене за изпити :)
Мисля, че лека-полека започвам да влизам във форма. Хапвам за закуска (това задължително!), за обяд понякога, а друг път чак към 4 ч. , ама по малко, и вечерята ми гледам да е лека :) Ходя много и пия много вода (но в тези жеги няма как иначе). Та много добре се чувствам :) Искам да сваля 10-тина килограма някъде. Разбира се, няма да бързам, ей така ще го правя - с хапване често, по малко, както Галка ме посъветва :) и ще стане .
Изображение
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Чет Юни 11, 2009 4:12 pm

Миме, то и аз уж хапвам често и по малко, ама нещо не става работата :? усещам, че дюнерите са в основата на всичко :oops: :oops: :oops:
Аватар
User

CuCuToOo

Ранг

Moderator

1218

Чет Юли 13, 2006 2:13 pm

Варна

Мнениеот CuCuToOo » Пет Юни 12, 2009 6:46 pm

свалих 7кг за отрицателно време.. тичам от време на време и правя упражнения.на режима на Аткинс съм и съм много доволна...всички дрехи са ми големи вече и най - важното е, че хората около мен забелязват и аз се амбицирам да сваля още повече. Сладко не съм яла от близо 2 месеца...
Аватар
User

CuCuToOo

Ранг

Moderator

1218

Варна

Мнениеот CuCuToOo » Пет Юни 12, 2009 6:48 pm

hissi написа:Миме, то и аз уж хапвам често и по малко, ама нещо не става работата :? усещам, че дюнерите са в основата на всичко :oops: :oops: :oops:

е Хиси ти с дюнери как искаш да отслабнеш. То е хубаво,че ядеш по - често и по - малко, но не забравяй,че важното е да се внимава какво се яде.
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Пет Юни 12, 2009 7:32 pm

CuCuToOo написа:
hissi написа:Миме, то и аз уж хапвам често и по малко, ама нещо не става работата :? усещам, че дюнерите са в основата на всичко :oops: :oops: :oops:

е Хиси ти с дюнери как искаш да отслабнеш. То е хубаво,че ядеш по - често и по - малко, но не забравяй,че важното е да се внимава какво се яде.

Е, аз за две седмици съм изяла само 2 дюнера, ама нещо като спрях да тичам и започна да ми се лепи всичко! :cry: Кажи какво представляла тази диета и лесна ли е за изпълнение?
Аватар
User

CuCuToOo

Ранг

Moderator

1218

Варна

Мнениеот CuCuToOo » Пон Юни 15, 2009 7:27 pm

еми зависи от човек. в началото ми беше много трудно,защото не можеш през ударния период да ядеш доста неща,ама после лека по лека включваш по малко въглехидрати.
иначе първите 5 дена ядеш само протеини - месо, яйца, зелена салата. След това включваш по малко сирене, мляко, домати, зеле.
Аз вече ям и тиквички, ям ягоди, малини. Имам я диетата, тези дни ще пусна тема, Там си пише всичко
Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

2863

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Мнениеот Galka » Сря Юни 17, 2009 8:02 am

hissi написа:
CuCuToOo написа:

Е, аз за две седмици съм изяла само 2 дюнера, ама нещо като спрях да тичам и започна да ми се лепи всичко! :cry: Кажи какво представляла тази диета и лесна ли е за изпълнение?

Ти нямаш нужда да сваляш килограми Хиси. Не се захващай с диети... Имаш нужда просто от стягане. Прави си упражнения. Тичането е най-добрия избор. Тялото се натоварва равномерно. И с тичане дори да искаш да сваляш килограми се свалят най лесно.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Чет Юни 18, 2009 11:03 am

Galka написа:
hissi написа:
CuCuToOo написа:

Ти нямаш нужда да сваляш килограми Хиси. Не се захващай с диети... Имаш нужда просто от стягане. Прави си упражнения. Тичането е най-добрия избор. Тялото се натоварва равномерно. И с тичане дори да искаш да сваляш килограми се свалят най лесно.

Вече на село има в изобилие плодове и зеленчуци и от три дни съм на салати, пъпеши, пържени чушки със сиренце, почти не съм яла хляб и съм много доволна :D :D :D :D
И с килце надолу :D :D :D
ПредишнаСледваща