Хем ядеш всичко, хем отслабваш

Или как да изглеждаме добре.
Аватар
User

hissi

1974

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Благоевград

Хем ядеш всичко, хем отслабваш

Мнениеот hissi » Пет Сеп 08, 2006 2:24 pm

ето ви една прекрасна диета, която е изпробвана лично от майка ми, а след това и от мен. Тя е четиринадесет дневна. Нарича се Скарсдейл. Тя е по създадена от д-р Херман Търноуър и Сам Синклер Бейкър. Според мен е лесно да я спазите, защото не се гладува, организмът ти получава всички необходими вещества, чувствате се свежи. Ето я и самата диета:
Първи ден:
Закуска: Половин грейпфрут (друг плод според сезона), една препечена филия ръжен хляб, но без масло. кафе или чай, но без захар, мляко или сметана, само със захарин.

Обяд: Студено месо (по ваш избор, да бъде тънко нарязано, без мазнини, може телешко, пилешко, пуешко), домати, кафе или чай само със захарин

Вечеря: Риба или други морски храни (може консерва), смесена салата без ограничение на зеленчуците, една препечена филия ръжен хляб, грейпфрут или друг плод според сезона, чай или кафе със захарин

Втори ден:
Закуска: Същата като първи ден

Обяд: Много добре препечени 2 или 3 филийки ръжен хляб, домати, зелена салата с маслини, чай или кафе със захарин

Вечеря: Плодова салата - в неограничено количество и асортимент, чай или кафе

Трети ден:
Закуска: като първи ден

Обяд: Сварена риба, залята с лимонов сок, грейпфрут или друг плод, чай или кафе

Вечеря: Нарязано агнешко печено без мазнини, зелена салата, краставици, домати, чай или кафе

Четвърти ден:
Закуска: същата

Обяд: Две яйца, пържени, но с малко количество масло, парче изкиснато сирене, слабо солено, филия ръжен хляб препечена, чай или кафе

Пети ден:
Закуска: същата

Обяд: Парчета сирене от различни видове, варен спанак (без ограничение), филийката ръжен препечен хляб, чай или кафе

Вечеря: риба, прясна салата, пресни зеленчуци - запарени, филийка ръжен хляб, чай или кафе

Шести ден:
Закуска: Същата

Обяд: Плодова салата - без ограничение на обема, кафе или чай

Вечеря: печено пиле и или пуйка - парче, зелена салата с домати, грейпфрут или друг плод според сезона, но не банан
чай или кафе

Седми ден:
Закуска: Същата

Обяд: парче месо от пуйка или кокошка, домати, моркови, запарено зеле, чай или кафе със захарин

Вечеря: Бифтек на скара, може и в по-голямо количество, но без мазнини, зелена салата, краставици, домати, чай или кафе

Дните се повтарят още веднъж. Свалят се 8 кг за две седмици. Диетата може да се повтори още две седмици за поддържане на свалените килограми. това, което не можете да си го набавите, не го заменяйте с нищо, а го пропуснете. между храненията може да ядете моркови и ябълки колкото си поискате, пиите по 1,5 литра вода на ден. Пожелавам ви прекрасна фигура и търпение за нейното постигане :D
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Пет Сеп 22, 2006 11:31 am

Здравейте! Искам да попитам дали някой вече изпробва диетата, която написах и ако да, дали е видял някакви резултати. Пишете!!!
Аватар
User

didi

388

Чет Юли 13, 2006 2:09 pm

Варна

Мнениеот didi » Пет Сеп 22, 2006 11:47 am

аз нямам нужда инъче бих я опитала :)
Without love, intelligence is dangerous. Without intelligence, love is not enough.
Аватар
User

PSIHOLOG

Ранг

Психолог

197

Сря Юли 12, 2006 12:55 am

Варна

Мнениеот PSIHOLOG » Пет Сеп 22, 2006 1:18 pm

Hissi, поздравявам те за поста!

Искам в тази секцция да се пишат повече такива неща тъй като за българина диета е да гладуваш 2-3 дни докато ти прималее и накрая .....
Надявам се наистиина диетата да е добра и да действа. Аз бих вкличил и леки упражнения за раздвижване към нея НО не много натоварени леки :)

Само да подчертая хората с ниско кръвно да внимават с грейпфута тъй като тои рязко сваля кръвно. За хората с ниско кръвно казват чаша айрян със сол (по соленичък) а за тези с високо грейпфрут.
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Нед Окт 15, 2006 8:02 pm

Радвам се, че удобрявате диетата. Надявам се някой да я пробва, защото гарантирам, че наистина има успех. Но само искам да споделя нещо. Момичета, които имат нередовен цикъл и вседствие на неговата липса няколко месеца, те неизменно са напълнели. В този ми период аз пробвах да отслабна, но не стана. Така че това е случай, в който диетата не може да подейства. Или най-много да се свалят 2 килограма, но глад няма да подейства при този проблем. Когато нещата се нормализират, килограмите се свалят от само себе си, така че спокойно. Пробвайте и пишете!!!
Аватар
User

mani4koto

37

Нед Юли 23, 2006 8:59 pm

sofia

Мнениеот mani4koto » Нед Окт 15, 2006 9:09 pm

аз пък съм твърдо против диети,без значение дали ядеш от всичко в определени време и количество или се ограничаваш.....
Аватар
User

hissi

1974

Благоевград

Мнениеот hissi » Съб Авг 11, 2007 9:08 pm

Ей, хора, някой пробва ли диетата? Кажете какъв резултат сте постигнали. :D
Аватар
User

P^i^c^a^s^s^o^

135

Чет Юли 27, 2006 7:52 pm

Мнениеот P^i^c^a^s^s^o^ » Съб Авг 11, 2007 9:55 pm

Не че нещо но в самото начало диетата е ( скапана ) има плов и след него мляко :shock:
а на обяд имап КАФЕ и домати :lol: ( не че нещо )
Вечеря: Риба или други морски храни (може консерва), смесена салата без ограничение на зеленчуците, една препечена филия ръжен хляб, грейпфрут или друг плод според сезона
но без последното,само това е перфектната съвкупност до момента ( която би позволила на организма да ( отслабне ) (( да разгради мазнините си ))
останалото си е добре ( като МАХНЕМ кафето :lol: )
Месо и плодове,месо и плодове,месо и плодове,зеленчуци по ми звучи като здравословно хранене от колкото като диета :wink: ама все пак е измислена от ДР.Херман Търноуър и Сам Синклер Бейкър 8) пичовете май са бягали от часовете по математика :P

изразявам си единствено личното мнение.А то е че съм против 'наложените' диети!
Аватар
User

Haiku

200

Пет Авг 04, 2006 8:35 pm

South Beach Varna

Мнениеот Haiku » Вто Сеп 11, 2007 10:08 am

P^i^c^a^s^s^o^ написа:Не че нещо но в самото начало диетата е ( скапана ) има плов и след него мляко :shock:
а на обяд имап КАФЕ и домати :lol: ( не че нещо )
Вечеря: Риба или други морски храни (може консерва), смесена салата без ограничение на зеленчуците, една препечена филия ръжен хляб, грейпфрут или друг плод според сезона
но без последното,само това е перфектната съвкупност до момента ( която би позволила на организма да ( отслабне ) (( да разгради мазнините си ))
останалото си е добре ( като МАХНЕМ кафето :lol: )
Месо и плодове,месо и плодове,месо и плодове,зеленчуци по ми звучи като здравословно хранене от колкото като диета :wink: ама все пак е измислена от ДР.Херман Търноуър и Сам Синклер Бейкър 8) пичовете май са бягали от часовете по математика :P

изразявам си единствено личното мнение.А то е че съм против 'наложените' диети!

Закуска: Половин грейпфрут (друг плод според сезона), една препечена филия ръжен хляб, но без масло. кафе или чай, но без захар, мляко или сметана, само със захарин.

.............................
Тва значи, че мляко изобщо не се пие!
Пък за кафето с домати може да ядеш доматите с вода пък след това да му пиеш едно кафе или чай ;) Тряа да си много изтрещян да ядеш домати с кафе :D
My soul.. my mind.. my better half.. but not me! This is HAIKU!
Хубаво е да мечтаеш, но още по-хубаво е мечтите ти да се сбъдват!
Pursuer of Happiness!
Аватар
User

розичка

75

Сря Юли 04, 2007 10:21 pm

Мнениеот розичка » Вто Сеп 11, 2007 10:27 am

дайте някоя диетка, подобна на тази, но без месо :( Само риба може, но и тя да не е много... :roll: Веднага ще я приложа, нямам много нужда, но обичам да се подлагам на такива режими, защото определено тонизират тялото и духа :)
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Чет Юли 13, 2006 9:08 pm

Стара Загора

Мнениеот Mss. Smith » Вто Сеп 11, 2007 1:56 pm

розичка, може примерно да залагаш просто на леки храни, салатки, мляко :) И аз не ям месо, вегетарианка съм от година и половина. Режимът ми въпреки това е много лек, а като искам наистина да си направя нещо прочистващо примерно сутрин закусвам с плодова салата (примерно ябълка, грейпфрут, ананас, нарязани на кубчета, може и още нещо ;) и малко мед), на обяд 2 варени яйца с малко сирене, или зеленчукова супичка (каквато ще ям след малко), а защо не и салата от зеленчуци, и вечер едно кисело мляко, аз ям само Активиа, много е вкусна и полезна. Ако се храниш така 1 седмица със сигурност ще се почувстваш по-лека, кантарът също ще го усети, но все пак вътрешното усещане за лекота е по-важно :D
Няма нужда да спазваш някакъв написан режим... При мен дори не се получава, явно съм на принципа забраненото е най-сладко, а и не се подчинявам много на правила (особено ако някой друг е измислил диета :lol: ) и каквото пише в една диета не мога да го следвам :P Пробвай, просто леки неща, повече движение, и ще се чувстваш супер :wink:
Изображение
Аватар
User

розичка

75

Сря Юли 04, 2007 10:21 pm

Мнениеот розичка » Вто Сеп 11, 2007 2:46 pm

ами аз винаги си ям такива неща, особено през лятото много малко ям, при това само леки храни, яйца никога не ям :roll: Явно няма нужда от допълнителна работи като диета, права си :wink: