Живеем ли здравословно ?
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Mss. Smith написа:Ами да, според мен е здравословно да не се яде месо То няма кой знае какви витамини, даже от него се получава само енергия, витамини няма А аз енергия си имам в излишък, и откакто не ям месо, се чувствам просто страхотно, има огромна разлика
Въобще не съм съгласна, че в месото отсъстват витамини. Ето един пример, в черния дроб се съдържат почти всички витамини и минерали.
Ето прочети това http://www.psy-help.org/forum/viewtopic.php?t=73 и сама ще видиш, че не е правилно становището ти.
Съгласна съм с мнението на МАД ДОГС
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
И все пак какво значи живеем ли здравословно?
Живота не е само Йедене и пийни. Има и много други аспекти. Наливаме се с алкохол пред 3-4 дни, пушим цигари, седим в задимени непроветрени места, седим по 10 3аса на компютъра, по 4 часа на телевизора. Не се разхождаме, не спортуваме. Да не говоря за това на което се подлагаме - караници, обиди, спорове, напрежение, задачи, изобщо не се замисляме за тези неща. И после си казваме ще си взема един хамбургер и диетична кола.... Аз искам да отбележа че начина на психичния живот (самото изказване е непрофесионално но искам да ме разберете за какво говоря) е също от голямо значение за здравословния живот. Трябват повече положителни емоции и спокойствие, излизане сред природата и ... изобщо това са неща непосилни за новия социален човек и обществото изцяло.
Живота не е само Йедене и пийни. Има и много други аспекти. Наливаме се с алкохол пред 3-4 дни, пушим цигари, седим в задимени непроветрени места, седим по 10 3аса на компютъра, по 4 часа на телевизора. Не се разхождаме, не спортуваме. Да не говоря за това на което се подлагаме - караници, обиди, спорове, напрежение, задачи, изобщо не се замисляме за тези неща. И после си казваме ще си взема един хамбургер и диетична кола.... Аз искам да отбележа че начина на психичния живот (самото изказване е непрофесионално но искам да ме разберете за какво говоря) е също от голямо значение за здравословния живот. Трябват повече положителни емоции и спокойствие, излизане сред природата и ... изобщо това са неща непосилни за новия социален човек и обществото изцяло.
PSIHOLOG написа:И все пак какво значи живеем ли здравословно?
Напълно съм съгласна с това което написа Митко. Много хора постъпват така, масата бих казала. Примерно предпочитат да се заседят в някое запушено барче или нещо такова отколкото да идат сред природата. Или има хора които си мислят, че примерно ходенето на фитнес означава водене на здравословен начин на живот, а всъщност няма нищо общо с това, тъй като другите фактори за които каза Митко не отсъстват.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
хухух я да пусна един пост да защитя малко женицата че я изядохме тука....има минерали има и витамини!! Може би тя искаше да ни насочи по скоро към мазнините и токсините в месото....но не бива съдим за месото по кебапчетата и кюфитата на пазара които са по вредни и от "Храната в МакДоналдс".... естествено че има отрицателни черти яденето на месо - особено по начина по който се готви..или източника на месо...както и годността и срока на месото.....
За това слушайте мен и Психолога - Здравето е в Движението!!!!!
За това слушайте мен и Психолога - Здравето е в Движението!!!!!
Who da FUCK u thinK u FUckiN with?? I'm da fuckin BosSs!!! I call da charge! Wipped, wipped, wipped real hard...
Радвам се, че моето вегетарианство стана причина да изразите лично мнение, и да се получи дискусия. Аз не мисля повече да давам обяснения, примери, и доводи, подкрепящи моето мнение. Всеки живее, както намери за добре И всъщност се радвам, че и в тази история всички сме щастливи от начина, по който живеем Аз съм си добре с моя начин, ти с твоя, трети с неговия.
Re: Живеем ли здравословно ?
Как се храните ? ами старая се да се храня здравословно,но понякога като рязко огладнея налитам и на "вредните" храни....режима ми на хранене е мн странен - ям когато ми се яде,горе долу всичко в малко количества,не се лишавам от нищо,но има и дни в които въобще не ми се поглежда храна....добре че не ми се отразява на линията
Спортувате ли ? ами като цяло винаги съм тренирала нещо,ако не и в домашни условия някакви упражнения,мн ходене пеша както и повечко секс
Какво внимание обръщате на здравето си и имате ли вредни навици ? мн се грижа за милото ми здраве,което на моменти е една развалина,пила съм всякакви имуномодулиращи/стимулиращи хомеопатични продукти,но ефект никакъв....вредни навици...ми освен,че обожавам чипсовете май друго няма
Спортувате ли ? ами като цяло винаги съм тренирала нещо,ако не и в домашни условия някакви упражнения,мн ходене пеша както и повечко секс
Какво внимание обръщате на здравето си и имате ли вредни навици ? мн се грижа за милото ми здраве,което на моменти е една развалина,пила съм всякакви имуномодулиращи/стимулиращи хомеопатични продукти,но ефект никакъв....вредни навици...ми освен,че обожавам чипсовете май друго няма
, а и много сексmani4koto написа:Как се храните ? ами старая се да се храня здравословно,но понякога като рязко огладнея налитам и на "вредните" храни....режима ми на хранене е мн странен - ям когато ми се яде,горе долу всичко в малко количества,не се лишавам от нищо,но има и дни в които въобще не ми се поглежда храна....добре че не ми се отразява на линията
Who da FUCK u thinK u FUckiN with?? I'm da fuckin BosSs!!! I call da charge! Wipped, wipped, wipped real hard...
pLqsSs написа:, а и много сексmani4koto написа:Как се храните ? ами старая се да се храня здравословно,но понякога като рязко огладнея налитам и на "вредните" храни....режима ми на хранене е мн странен - ям когато ми се яде,горе долу всичко в малко количества,не се лишавам от нищо,но има и дни в които въобще не ми се поглежда храна....добре че не ми се отразява на линията
че как иначе
ям когато ми падне квото ми падне не спортувам не спя редовно пуша и пия май имам само вредни навици (явно като изключим секса) но пък съм щастлива млада и съм се разбързала за някъде и явно ще се мре рано
с други думи О да тряя се замисля, ама като ми остане време сега си имам задачки.. леле прозвучах ебати тъпото лапе.. просто смятам че в момента имам много потенциал и искам да го използвам на макс за да мога след няколко години да имам възможността по всички параграфи като време пари и спокойствие поне в малки количества да се погрижа за себе си както трябва..
с други думи О да тряя се замисля, ама като ми остане време сега си имам задачки.. леле прозвучах ебати тъпото лапе.. просто смятам че в момента имам много потенциал и искам да го използвам на макс за да мога след няколко години да имам възможността по всички параграфи като време пари и спокойствие поне в малки количества да се погрижа за себе си както трябва..
Without love, intelligence is dangerous. Without intelligence, love is not enough.
Здравейте хорааа ! От доста време не съм влизала понеже в момента нямам интернет и се преместих да живея в Пловдив и така
В началото като пусках темата бях много в началото на нов период от живота ми и се радвам, че още не е изтрита.
Не искам да прозвучи като хвалене, искам само да споделя как аз промених начина си на живот и как ми се отрази това.
И аз обичам чипсове, шоколади, кола и такива " вредни " неща, но като ходих на лекар се оказа, че ми се отразява доста зле този начин на живот и преминах към друг режим на хранене, спортуване и т.н.
Не пуша, пия рядко, ям здравословно и спортувам това което ми е приятно ( без да се " мъча " ). Така отслабнах с 16 кг за близо 4 месеца и освен това се чувствам много ама много добре !
Митко е прав за " психичното здраве ", ама то в милата ни България за какво здраве можем да говорим изобщо
Както и да е, отплеснах се малко..та мисълта ми беше, че с малко ограничения се постига добър резултат. Тук май е време да вдигна лозунга " НЕ НА МАК ДОНАЛДС "
Надявам се да сте ме разбрали правилно
В началото като пусках темата бях много в началото на нов период от живота ми и се радвам, че още не е изтрита.
Не искам да прозвучи като хвалене, искам само да споделя как аз промених начина си на живот и как ми се отрази това.
И аз обичам чипсове, шоколади, кола и такива " вредни " неща, но като ходих на лекар се оказа, че ми се отразява доста зле този начин на живот и преминах към друг режим на хранене, спортуване и т.н.
Не пуша, пия рядко, ям здравословно и спортувам това което ми е приятно ( без да се " мъча " ). Така отслабнах с 16 кг за близо 4 месеца и освен това се чувствам много ама много добре !
Митко е прав за " психичното здраве ", ама то в милата ни България за какво здраве можем да говорим изобщо
Както и да е, отплеснах се малко..та мисълта ми беше, че с малко ограничения се постига добър резултат. Тук май е време да вдигна лозунга " НЕ НА МАК ДОНАЛДС "
Надявам се да сте ме разбрали правилно