Живеем ли здравословно ?
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Galka написа:Хей Lochka, здравей. Радвам се да те видя отновоЧудесно е, че си се погрижила за себе си и най-важното че се чувстваш добре
![]()
Иначе и аз заставам твърдо зад лозунга " НЕ НА МАК ДОНАЛДС "![]()
![]()
![]()
Мерси

До скоро и целувки

Re: Живеем ли здравословно ?
Смятам храненето си за нередовно,просто рядко изпитвам глад,а когато не изпитвам не мога да ям.Правя голямата грешка да не закусвам и да ям най много късно вечер.Други нездравословности:не спортувам,ям много сол,пуша,пия сравнително често не твърд алкохол,по рядко твърд.Прекалявам с кофеина(кока-кола).Така полезната ябълка ми е най омразния плод нз що. Полезни навици:не ям телешко,агнешко,рядко свинско.Мразя захар,кафе.Много обичам риба-знам че е полезна храна и гледам да хапвам по честичко.Всеки ден хапвам по няколко порции салата,а ако има маслини мога да изям с килограми.Това засега се сещам за моето хранене.В момента се опитвам да намаля цигарите,вече дори има дни в които не паля нито една
Друго -почна да ходя повече пеш и понякога да правя упражнения.Сега като стане по топличко може дори да почна да тичам в парка 

обичам coca-cola
Оооо, хапвам, хапвам
Ха ха ха добре, че и мъжът ми обича... А брат ми... пълна противоположност... като готвя и слагам маслини на някои неща, той изчовърква и най-малкото парченце
направо ме разбива от смях

Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
Re: Живеем ли здравословно ?
Lochka написа:Исках да създам тази тема, понеже напоследък изникват все повече заболявания, които са резултат от неправилно хранене или нездравословен начин на живот. В това число се включва и стреса.
Как се храните ? Спортувате ли ? Какво внимание обръщате на здравето си и имате ли вредни навици ?
Ще се радвам ако обменим информация и си даваме полезни съвети.
Тялото е най-ценното което имаме все пак
от няколко години спрях да ям мрувки.. спрях да употребявам апте4ни химии(фармация) и от тогава се 4увствам много по-здрав и по жизнен.
(от както се помня спортувам)
Имм редица "вредни " навици, някои по-вредни от други.
Може би ай-вредния ми навик е да използвам интернет
Светът се разпростира дотам, докъдето стига куража