Спортувате ли?
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
От 2 седмици всеки ден правя гимнастика заради гърба - 30 мин сутрин и още 30 мин надвечер. Чувствам се много добре, упражненията и комбинациите, които ми показаха физиотерапевтите, ми раздвиждват всички мускули и се чувствам много добре
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
БОКС
Здравейте! Аз не спортувам нищо в момента, но бих искала да се запиша на (кик) бокс, но ми се ще да е в някоя школа само за жени, ако има такава Та.... Ако някой знае такава "женска" школа в София ще съм му много признателна да сподели
Аз трябва малко преди лятото да се стегна, по-точно за бала на 24 май Опитвам се да правя нещо, но някакси нямам волята Въпреки че коремчето вече ми тежи Трябва да се взема в ръце и за 1 месец да се вталя значително! Дано успея
И за лятото няма да е зле Може би август чак ще ми е свободен и тогава определено трябва да отидем поне за 2-3 дни на моренце Би било страхотно, ако дотогава съм в мечтаната фигура
И за лятото няма да е зле Може би август чак ще ми е свободен и тогава определено трябва да отидем поне за 2-3 дни на моренце Би било страхотно, ако дотогава съм в мечтаната фигура
Да определено може да се каже, че аз спортувам. Опитвам се да играя футбол два пати седмично, и също така напоследак започна га играя и тенис на корт и много добре се чувствам.
Re: Спортувате ли?
Galka написа:И какво? Колко често? Всичко по темата
Вие сте на ход
Спортувам, това е важно толкова колкото да закусвам и да пия кафе.
Аз играя тенис на корт два пъти седмично,натоварването е голямо, но е супер.