За или Пртив хапчетата за отслабване?
8 мнения
• Страница 1 от 1
За или Пртив хапчетата за отслабване?
Това беше темата в "Сблъсък" тази сутрин... аз не гледам предаването... и сега не го гледах, но ми хрумна да задам тук този въпрос. Да разбера вашето мнение какво е... И така вие "за" или "против" тези хапчета сте? Обосновете се! Дали това е заблуда или в действителност те помагат? И какво ядем си като прасета, тъпчем се като невидяли и после "хоп" хапчетата "чудо" ще ни помогнат да си станем отново слаби?! Въобще споделето мнението си по въпроса...
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
valenciennes
Какие нужные слова... супер, великолепная фраза
Все фоты просто отпад
Все фоты просто отпад
Последна промяна PSychEdeLiCa``` на Пет Дек 11, 2009 12:48 am, променена общо 1 път
Ако друго не помага - да, ако иска само с тях, без никакви други усилия - не
Прави к'вот трябва пък да става к'вот ще!!!
Трабант клуб Варна - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185081
Трабант клуб Варна - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185081
аз съм малко раздвоена.преди време бях пила ябълков оцет под формата на хапчета, помогна, ама немога да ви опиша,че цялата миришех на оцет. Явно съм се предозирала и оттогава не съм пробвала. Попринцип не вярвам на златно чудо и такива неща, не съм за химията.., но има много хапчета на билкова основа, които помагат. Такива бих пила. Има едни с екстракти от плодове и фибри, ама са скъпички. Попринцип аз много трудно свалям и понякога като се отчая и си мисля да си купя ама ме разубеждава на бързо Галка
Е, оцета на хапчета дори не го причислявам към хапчетата за отслабване, защото той се пие и за очистване на токсините... Аз преди време всяка сутрин пиех една лъжичка ябълков оцет разтворен в чаша минерална вода, но за да се очистя от токсините и отровите. Различно е...
Аз хубаво, че те разубеждавам теб, смятам, че от тях няма никаква файда... Дори да се отслабне, то не е трайно... после килограмите се наваксват.
Е, лично мнение си е де
Аз хубаво, че те разубеждавам теб, смятам, че от тях няма никаква файда... Дори да се отслабне, то не е трайно... после килограмите се наваксват.
Е, лично мнение си е де
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
И аз гледах предаването на Сблъсък онази неделна сутрин, по същия повод после пуснах такава тема и в моя форум, сега виждам че я има и тук
По-скоро съм ЗА хапчетата, а и защитниците на тази позиция ме убедиха в тезата си в предаването. Наистина някои хора нямат време за спорт, а и им е много напрегнато ежедневието, да не говорим че просто някои са болни, че да спазват разни диети, и се налага да ядат някои калорични неща. Затова съм ЗА хапчетата, но задължително по лекарско предписание и наблюдение
Лично аз не съм пила, и не мисля да го правя - храня се здравословно, и имам възможността да спортувам много неща
По-скоро съм ЗА хапчетата, а и защитниците на тази позиция ме убедиха в тезата си в предаването. Наистина някои хора нямат време за спорт, а и им е много напрегнато ежедневието, да не говорим че просто някои са болни, че да спазват разни диети, и се налага да ядат някои калорични неща. Затова съм ЗА хапчетата, но задължително по лекарско предписание и наблюдение
Лично аз не съм пила, и не мисля да го правя - храня се здравословно, и имам възможността да спортувам много неща
Аз никога, не съм пила и не мога да изкажа компетентно мнение, но една приятелка пиеше някакви хапчета за отслабване, и откакто започна качи 4 килограма, и ги заряза. Каза, че въобще не й се отразяват добре. Като цяло, съм против, но може и да има такива, които наистина да помагат...
Психологът може да ИЗЛЕКУВА определен брой клиенти. Много повече може да ОБЛЕКЧИ. Но е длъжен да УТЕШИ всеки един!
8 мнения
• Страница 1 от 1