Комплексари ли са фитнес-маниаците?

Или как да изглеждаме добре.
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

1407

Чет Юли 13, 2006 9:08 pm

Стара Загора

Комплексари ли са фитнес-маниаците?

Мнениеот Mss. Smith » Нед Юли 22, 2007 11:00 am

Такава беше днешната тема на Сблъсък :)
Та реших да видя какво мислите и вие по тази тема - комплексари ли са те? Всъщност прикриват ли нещо с кибиченето по цял ден под щангите, и трупането на мускули с помощта на анаболи и сума ти добавки... Компенсират ли, заради други малки неща (мозък... полов орган защо не... невнимание от страна на жените...)???
И друг въпрос: ако те са комплексари - не се ли отнася същото и за жените примерно, които са вечно на диета и са вманиачени в това да изглеждат добре?!
Изображение
RANDOM_AVATAR
User

magda

122

Чет Сеп 21, 2006 7:03 pm

Мнениеот magda » Нед Юли 22, 2007 11:49 am

Ами в интерес на истината аз не познавам човек без комплекси и ако има такъв, моля покажете ми го с цел обогатяване жизнения ми опит :lol:
И все пак да - убедена съм, че на тия напомпани безврати същества нещо не им е в ред, но не съм сигурна какво. Имам един такъв приятел, не изглежда комплексиран, ама стана голяма надувка покрай фитнеса - и във физическо и в емоционално отношение ;) За мен човек, който отдава толкова време на външния си вид и то не само за да поддържа здравословна форма, а и да помпа мускули постоянно, явно изпитва някаква липса от нещо - нищо чудно от интелект. Просто не ми се струва нормално и това е. Имам една съученичка, която е абсолютно същата маниачка на тема фитнес и спорт и е направила вече рамене на гребец - при нея причината е, че принципно се чувства доста недооценена, тя сама ми го е казвала, а и спортът някакси изпълва ежедневието и.
Аватар
User

розичка

75

Сря Юли 04, 2007 10:21 pm

Мнениеот розичка » Вто Сеп 11, 2007 10:32 am

Имам един приятел, който мога да кажа, че е истински фитнес-маниак. Наистина знае всичко, има много богата култура в това отношение, знае кое е полезно и кое-не, но въпреки това се трови с какво ли не :evil: :roll: А най-интресното при него е, че в същото време е най-големият математик на класа и може би на випуска, има невероятен ум, по другите предмети не му върви, но по химия, физика и математика е номер едно, без изобщо да отваря учебниците...има интереси в тази насока и знае всичко вече, което учим :) Абе много е готин, уважавам го страшно много, винаги се отнася добре със всички и просто е перфектен човек! И ми е много странно, защото е последният човек, който бих нарекла комплексар... :roll: иначе съм съгласна с това, че повечето фитнес-маниаци са точно такива! :?
RANDOM_AVATAR
User

Triptofan

9

Чет Яну 03, 2008 10:20 pm

Мнениеот Triptofan » Чет Яну 03, 2008 10:57 pm

Не съм съгласен с това че фитнес маниаците са комплексари.Няма нищо лошо в това човек да се стреми да изглежда добре.И след като фитнеса е един от начините значи по добре на фитнес от колкото в кръчмата:)
RANDOM_AVATAR
User

Triptofan

9

Чет Яну 03, 2008 10:20 pm

Мнениеот Triptofan » Чет Яну 03, 2008 11:11 pm

Съгласен съм с теб но я си представи един адски слаб мъж или една доста пълна жена.Е за тях ако станат фитнес маниаци за определн период от време не би било вредно.В науката има понятие -.,,хипомания,,Т.Е. полезна мания -тя помга на депресираните хора да преодолеят комплексите си като ги стимулира.Лошото е че хипоманията понякога преминава в мания и вече става кофти.
Но ако видим някой супермускулест мъж който по цял ден виси в залата е това вече си болест и комплексарщина.Нарича се бигорексия.Обратното на анорексията.Ядеш протеини като ненормален,по цял ден блъскаш и си биеш анаболни стероиди.И пак като застанеш пред огледалото се виждаш слаб.Анорексичките са същите по отношени на поведение и симптоми.Всичко с мярка.
Аватар
User

hissi

1972

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Благоевград

Мнениеот hissi » Пет Яну 04, 2008 10:44 am

За мен фитнес маниаците са комплексари.
Ще ви дам един пример - предполагам всички сте гледали Радо Прашката от Биг Брадър (не помня точно в кой сезон беше). Та той нали е от Петрич и и ние имаме общи познати.
На моя приятелка, нейният съпруг е израснал заедно с Радо в един квартал и се знаят. Когато Радо бил малък, много му се подигравали децата, че не си бил добре с ума, а вкъщи много го биели, както и другите на улицата и той бил много страхлив. Когато поотраснал започнал да тренира, за да изглежда голям, за да скрие по този начин страха си. Сега, след няколко години, той е фитнес инструктур.
Моя познат го питал "Абе ти защо не станеш охрана в някоя дискотека" и той казал "Аз не мога да бъда охрана, жал ме е да кажа на някой - Ти не можеш да влезеш тука, при положение, че другите влизат без проблем." Та този човек е страхлив и жалостив и скрива тези си качества чрез помпането на мускули.
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
RANDOM_AVATAR
User

dido00

3

Пон Окт 22, 2012 4:04 pm

Мнениеот dido00 » Пон Окт 22, 2012 4:09 pm

Не мисля, че са но има някой които обичат да си избиват комплекса !