Обещанията след празниците и в края на годината
2 мнения
• Страница 1 от 1
Обещанията след празниците и в края на годината
Много хора в края на годината си поставят като цел за новата да свалят излишните килограми, да започнат да се хранят и живеят здравословно, да започнат да спортуват активно и т.н.
Интересно е колко от всички тези хора наистина изпълняват тези обещания и само освинването по празниците ли е подтикващия елемент да си ги дадем тези обещания.
Как стоят нещата при вас? Обещахте ли си един по-здравословен живот през тази година и какво направихте досега за да го достигнете? Какви са вашите обещания?
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Marcus Porcius Cato
Re: Обещанията след празниците и в края на годината
Миналата година си бях обещала, че ще започна хранителен режим и ще започна да спортувам активно. Намерих начин да го постигна. Свалих 5 кг за 4 месеца с интензивен спорт 4-5 пъти в седмицата, комбинирано с хранителен режим, изготвен спрямо моите нужни и здравословно състояние.
За съжаление тази година започвам с много травми и ми трябва време да се възстановя, затова временно съм спряла спорта, но хранителният режим си остава. Килограмите не съм качила, но виждам, че мускулите са се поотпуснали. Надявам се скоро да започна отново да спортувам, защото спортът ми липсва
П.П. Никога не съм вярвала, че на 26 години ще започна да спортувам активно и то два вида спорт, но чудеса се случват, стига да имаш желание
За съжаление тази година започвам с много травми и ми трябва време да се възстановя, затова временно съм спряла спорта, но хранителният режим си остава. Килограмите не съм качила, но виждам, че мускулите са се поотпуснали. Надявам се скоро да започна отново да спортувам, защото спортът ми липсва
П.П. Никога не съм вярвала, че на 26 години ще започна да спортувам активно и то два вида спорт, но чудеса се случват, стига да имаш желание
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
2 мнения
• Страница 1 от 1