Объркана съм...

За сърдечните проблеми.

Модератори: mimz, hissi

RANDOM_AVATAR
User

jarrrr

Мнения

43

Регистриран на

Вто Апр 22, 2008 5:46 pm

Объркана съм...

Мнениеот jarrrr » Нед Сеп 06, 2009 7:05 pm

Освен, че съм объркана се чувствам ужасно самотна :( ...
Не знам от къде да започна...разделих се преди 3 седмици с приятеля си :cry: и ми е много трудно. Той е човека, в който адски силно се влюбих...и може би никога няма да обичам друг толкова силно! Откакто се разделихме се чувствам ужасно - няма ден от тогава без да не съм плакала. Когато ходя на работа се стягам и покрай клиентите се разсейвам, но в момента в който се прибера в къщи става страшно...аз съм сама на квартира, а като остана сама мисля само за него и за това колко ми липсва...прегръдката му, усмивката му, погледа му, всичко всичко в него....всяка вечер се наливам с алкохол само и само да не мисля за него....бях се пренесла в тях да живея и сега като се разделихме ми е ужасно криво да няма кой да ме чака, да не ми звъни, да няма нужда от мен ... не мога да спра да плача...
Ще се радвам да чуя съвети. Знам че повечето ще кажат, че времето лекува...но аз се притеснявам за себе си, вместо времето да лекува става по-зле - започвам да се затварям в себе си, а и този алкохол ... когато имам 2 дена почивни вместо да се стегна и да се занимавам с нещо - да готвя, да чистя, да изляза на кафенце или за нещо друго, аз нямам желание за нищо и си седя на дивана самичка и рева .... в ужасна депресия съм не само заради раздяла ами това че скоро ме съкратиха от работа и 2 месеца стоях без работа...сега започнах нова, но още нямам договор и не знам дали ще се задържа...а аз се издържам сама, страшно зле се чувствам :cry: не мога да си позволя нито заведения нито пък да си купя някоя нова дрешка ей така за самочувствие (не разбирайте все пак че ходя и изглеждам като прошляк, напротив!) но просто ми е много свито и ми е отчаяно

Имам огромна нужда от подкрепа, чувствам се много самичка и... не знам как да си помогна сама :cry: :?
Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

Мнения

2863

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Местоположение

Варна

Мнениеот Galka » Чет Сеп 10, 2009 9:20 am

Алкохола няма да ти помогне с нищо, с него ще затънеш още повече. Трябва да измислиш нещо с което да го заместиш. И трябва да се вземеш в ръце. 3 седмици са твърде скоро за да се почувстваш по-добре. И това ще стане... с времето няма да боли толкова, но все още е твърде скоро. Нормално е да се чувстваш ужасно, да ти се плаче и пр. Но наистина опитай се да намериш начин да се разсейваш.

Виж си ЛС


Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Аватар
User

Mss. Smith

Ранг

Moderator

Мнения

1407

Регистриран на

Чет Юли 13, 2006 9:08 pm

Местоположение

Стара Загора

Мнениеот Mss. Smith » Пет Сеп 11, 2009 11:16 am

Впрегни всичките си усилия за новата работа! Вместо да се чудиш ще има ли договор, и през това време да си унила, дай всичко от себе си, за да получиш мястото, в тази криза си късметлийка , че имаш нова работа :P Дай всичко от себе си за нея, пък накрая каквото дойде ! Изкарай цялата си воля, за да спреш алкохола! Най-много с него да затънеш още повече в дупката, в която си попаднала, премахни го, не разчитай на такива фактори да оправят положението, няма да го оправят, напротив :? Втълпи си, че сама си си достатъчно силна, не ти трябва алкохол, и разчитай само на себе си, можеш го!!! Вкъщи си намирай развлечения, излизай с приятели, забавлявай се повече. Намери добрите страни на това да си сама, без приятел тоест, сама си си достатъчна, ако знаеш как да живееш :) Чувствай се добре в собствената си компания, нещо такова си внуши :) Плачи, ако ти се плаче, смей се, ако си в настроение и се опитвай да продължиш напред. Ако си в дупка, спри да копаеш! Стягай се, защото животът не чака, минава си, да не изпуснеш нещо, докато си така унила. И колкото и да не искаш да го чуеш - времето наистина лекува, факт. Успех
Изображение
Аватар
User

fanatic

Мнения

18

Регистриран на

Чет Апр 30, 2009 5:54 pm

Местоположение

Варна

Мнениеот fanatic » Сря Сеп 23, 2009 9:23 pm

Както и в моята тема ти казах, бих си позволил да споделя единствено моят опит, дали да го приемеш като съвет, прецени ти.
В началото бях досущ като теб - само че, когато пиех и се напивах, се умилявах, ставах много добродушен, и звънях на бившата ми приятелка. Минах и през някои други етапи, които не е нужно да споменавам, но всичко това ме направи по-силен. Виж, просто намери начин да убиваш времето, да се прибираш сама в празното жилище е адски противопоказно. АЗ съм така, в апартамента, който двамата създадохме, приберех ли се, откачах и правех глупости. Започнах фитнес отново, след толкова години, и там убивах поне 3 часа, всеки ден. След това се обаждах на приятели, който останал/не останал, и излизах по дискотеки, кафенета, барове - всичко, само и само да се прибера каталясал и да заспя.
Знам колкое трудно да намериш и мотивация да правиш каквото и да е, но трябва да пречупиш волята си и да направиш нещо, напук на себе си. Намери нови приятели - аз намерих МНОГО, както имах само 10 човека в Интернет. Не е трудно, просто намери нещо, с което да разсейваш ежедневието си. Излизай, разхождай се. Вземи слушалки, мр3 плейър, прави си големи маратони и слушай любима музика, тя откъсва съзнанието ти от мрачни мисли. На мен лично музиката адски много ми помага, подбирам винаги такава, която да ме накара да се чувствам на седмото небе.

С времето ще почнеш да осъзнаваш, че този човек, с който си се разделила, не е бил ангел небесен, а е имал и негативни страни.

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron