Тормоз от шизофреничка
Тормоз от шизофреничка
Имам следния проблем.Има една жена,която очевидно е болна от шизофрения в квартала в който живея.Крещи по цял ден,често се случва да вика и през ноща като обезумяла.Преди драскаше по стените на терасата си,което показва,че наистина не е наред. Това нейно крещене продължава не от ден-два,а от 1999-та година. На мене вече ми писна да я слушам толкова много време. Та въпроса ми е какво може да се направи срещу нея и нейния тормоз? В България има ли въобще някакви социални работници,които да се занимават с подобни като нея хора,такива,които да и дават хапчетата,защото очевидно тя не си взема лекарствата. Трябва да престане това нейно викане,защото вече не се издържа.Кажете ми към кого да се обърна. Кажете какво да правя.
Re: Тормоз от шизофреничка
Тази тема е от доста време, от 4 години, но при подобен случай жалба в прокаратурата, с прокурорска заповед и е прибрана на задължително лечение в най близката психиатрична болница....
Re: Тормоз от шизофреничка
Много обичам килимите, въпреки, че сега тенденциите са към твърдите подови настилки. Друго си е обаче да стъпиш на мекичко и затова скоро си поднових интериора с нови [url=https://kilimi.com/]килими[/url].
3 мнения
• Страница 1 от 1