Целулит
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Целулит
мм в последно време доста зачекнахме темата за целулита
предлагам тука всеки да сподели как се бори с него, ако използва кремови, какви? отзиви от тях и такива подобни неща 

Моето тяло относно цулулит и стрии е богато. Имам ги още от 13 годишна и представете си как изглежда тялото ми. Не съм много пълна - 53 кг. на 1.65, но стриите особено не могат да се махнат. За целулита въобще не се опитвам да правя нещо, защото няма да има смисъл да се мажа с разни неща, без да спортувам и да се храня здравословно.
Галка, съгласна съм с последното ти твърдение, каквото и да е всъщност трябва да е съчетано със спорт, и даже малко режим. Даже да спортуваш много и да използваш каквито и да е кремове едва ли ще има задоволителен ефект ако всеки ден тъпчеш мезета и шоколади

И за статията - ами има логика.. Утайката от кафе както знаем е чудесен ексфолиант, оттам идва и заглаждането на кожата, ала-бала

И за статията - ами има логика.. Утайката от кафе както знаем е чудесен ексфолиант, оттам идва и заглаждането на кожата, ала-бала

Аз четох и точно затова повдигнах отново темата
Стана ми интересно, а за съжаление ще ми се наложи да направя нещо по въпроса
Нямам никакво време за тичане в парка, не карам колело защото нямам
(но много обичам), но упражненията от клипчетата не ми се сториха никак трудни или заемащи мн време та се надявам, че поне за тях ще пренаредя графика си. Едва ли ще успявам всеки ден, дано поне събота или неделя да успявам да ги правя. Кремчето което спомена от къде си го купуваш (аптека или магазин за козметика)?