Как се отървавате от нежеланото внимание?

За сърдечните проблеми.

Модератори: mimz, hissi

Аватар
User

Smeagol

Мнения

10

Регистриран на

Пон Дек 08, 2014 3:23 pm

Местоположение

middle-earth

Как се отървавате от нежеланото внимание?

Мнениеот Smeagol » Чет Дек 11, 2014 12:16 pm

Здравейте!

Искам да ви попитам как се отървавате от нежеланото внимание от страна на мъжете? Понякога наистина не мога да ги разбера! Хем показвам явно, че не тая никакви симпатии дори за обикновено приятелство и продължават да ме атакуват и да правят опити за някакви нелепи свалки... Ужасно е, особено когато си по-свит човек и не си свикнал да те ухажват толкова настоятелно! Как правилно да отхвърлим едно такова внимание без да сме груби?

Pls, help! :( :roll:
They stole it from us. My Precious.
Аватар
User

hissi

Мнения

1974

Регистриран на

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Местоположение

Благоевград

Re: Как се отървавате от нежеланото внимание?

Мнениеот hissi » Чет Дек 11, 2014 11:10 pm

Понякога наистина е много трудно да се отървеш, особено когато си имаш работа с досадници. Някои хора просто не могат да се съгласят и да приемат, че не ги харесват и че нямат интерес към тях. Тогава са като някакви болни мозъци, досаждат, нахалстват... страшна работа.
Имам много случаи с такива хора, мога да дам пример как съм реагирала в такива моменти.
Момче на моята възраст, мой съученик, не много интелигентен, но добър човек. Проявава интерес, казва ми явно, че ме харесва, а аз в прав текст казвам, че не го харесвам и че между нас не може да има нищо. Опитвам се да го обясня, той не приема. Казвам, че не харесвам такива хора като теб, харесвам друг стил на обличане, а той тръгнал да ми обяснява как нищо не мога да получа от добре облечени и умни момчета... Не, че нещо... но какво мога да получа то него? Едвам си изписваше името правилно, а аз съм образована и от добро семейство, не бих желала да се ограничавам с такъв човек. Е, най-накрая явно проумя, че няма да стане нищо, защото в прав текст за пореден път му беше казано, че не го искам. След около 6 месеца той се сгоди за бивша негова приятелка, а иначе се кълнеше колко много ме обича :D :lol:
Най-добрият вариант е направо. Мъжете не разбират от намеци. Когато не харесваш някого, казваш му го направо. Ако е интелигентен човек, ще разбере и ще се отдръпне, ако не е... даваш по-грубо и това е.
Успех :)
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron