Отличителни знаци при мъжете

За сърдечните проблеми.

Модератори: mimz, hissi

Аватар
User

hissi

Мнения

1974

Регистриран на

Сря Сеп 06, 2006 11:27 am

Местоположение

Благоевград

Отличителни знаци при мъжете

Мнениеот hissi » Пет Дек 12, 2014 3:39 pm

Всяко едно момиче се е влюбвало в неподходящ човек и след разочарование си задава редица въпроси - "Защо стигнах до тук? Как така не разбрах, че той е такъв? Какво му стана изведнъж и така се промени" и още хидяли, хидяли въпроси, които ограбват нощния сън. С годините се научаваме да разпознаваме отличителните знаци при различните видове характери и това ни помага да бягаме от определен тип мъже. Ето и някои от основните:

Ревнивият - Стоите си най-кротко двамата и пиете кафе на обществено място. Телефонът ти иззвънява, но ти не обръщаш внимание и си продължаваш най-невъзмутимо да се наслаждаваш на компанията на своята половинка. Той те пита защо не си поглеждаш телефона, ти отговаряш, че не е важно. След няколко минути той отново те пита дали няма да си погледнеш телефона, ти отговаряш, че ще го направиш после, защото не е нещо важно, при което любимият ти избухва в страхотна сцена на ревност какво криеш от него, защо не си поглеждаш телефона, любовник ли имаш и всякакви такива щуротии. Ако и твоят приятел е такъв, изобщо не се заблуждавай, че ще се промени. Ако ти прави сцени на ревност от нищото, той е психопат. Бягай, докато имаш възможност и запомни - той няма да се промени.

Лепката - Имате уговорка за вечерта, а през целия ден той звъни през час и ти обяснява колко много се вълнува, постоянно те пита как си, постоянно ти говори колко си прекрасна, уникална и неповторима и не те оставя да си свършиш работата. На всяко обаждане те уведомява колко време остава до срещата ви в часове, минути и секунди. Това не е нормално. Този човек страда от липса на внимание и определено нещо му има. Не е за препоръчване да имаш връзка с такъв човек, защото ако не се получи, той вероятно ще се опита да се самоубие, защото не го обичаш, а видиш ли, за него си целият му свят. Бягай далече.

Нахалникът - Той ти обяснява колко си красива, колко си добра и как си идеалната жена за него, а ти не желаеш дори да ти говори. При намеци, той не схваща, че не го искаш. При разговор в прав текст - става груб и започва да ти обяснява как си заблудена и как той е най-доброто за теб. Изходът - бъди груба и режи направо. Блокирай го от всички контакти, които сте разменили, защото той няма да спре.

Недораслякът - Заедно сте от 2 седмици и ти решаваш, че днес много ти липсва и искаш да му се обадиш. Звъниш му веднъж, говорите кратко, ти си щастлива и затваряш спокойна. Но след около 3-4 часа отново искаш да му се обадиш и го правиш. Леко подразнен, той разговаря с теб отново за кратко и затваряте. След около 6-7 часа отново решаваш да му се обадиш за лека нощ. Той вдига видимо ядосан и те пита "Ти следиш ли ме? Защо ми звъниш 3 пъти днес? Побърка ли се?", при което с нормален човешки тон се опитваш да обясниш, че просто ти липсва и ей така се обаждаш, за да си поговорите, да чуеш гласа му. Той видимо вбесен ти обяснява, че пракаляваш, че това не може да продължава така ти да звъниш по сто пъти на ден и той има нужда от време, да не се чувате няколко дни. Извод - той не те обича, не иска връзка с теб, не иска връзка изобщо. Тръгни си.

Маминото синче - Каниш го на вечеря, за да го впечатлиш, за да покажеш кулинарните си умения и да му покажеш, че е уцелил 6-цата от тотото с теб. Хапвате, пийвате, доспива ви се и го каниш да пренощува, но нямате никакви интимност по между си, просто лежите на едно легло, гушкате се и си говорите. Минават няколко дни, същото се повтаря отново, отново без сексуални отношения. След няколко дни той се отдръпва без обяснения. Решаваш да говориш с него и той ти споделя, че според неговата майка!? ти не си свястна, защото си го допуснала в леглото си толкова рано, независимо, че не сте правили секс и той смята, че майка му е права, защото по принцип имала вярна преценка за хората. Ти, дълбоко обидена от чутото, го питаш как така някой ще квалифицира другиго без да го познава и какво е неговото мнение по въпроса. Той ти отговаря, че не знае какво иска да прави, не знае дали иска да е с теб, не знае дали иска да е и без теб. Пълен дебил. Изпрати го да си ходи при майка си и му пожелай късмет да успее да се ожени. Този човек е обречен на нещастие заради майка си. Ти няма да го отделиш от нея, той никога няма да застане на твоя страна, не се заблуждавай. Намери си свестен.


Споделяйте според вас по какви знаци може да познаете кой какъв е и как да се предпазим от тях. Вие сте на ход :arrow:


Източник: Лични преживявания
"Научи се да подбираш мислите си така, както подбираш дрехите си. Това е сила, която се развива. Ако успееш да владееш ума си, само така ще контролираш и живота си."
RANDOM_AVATAR
User

magg-i

Мнения

66

Регистриран на

Нед Фев 08, 2015 3:36 pm

Местоположение

Търговище

Re: Отличителни знаци при мъжете

Мнениеот magg-i » Чет Фев 19, 2015 12:17 pm

Ха-хах.....моят го няма тук, но бих го сложила от първия вид, само че няма да ми вдигне скандал или да ми направи сцена, но ако не си вдигна телефона, ще мрънка, докато го направя.), защото може би някой ме търси по спешност....

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron