Нашите цели за 2018 година

За нещата от живота, които Ви вълнуват.

Модератори: brazilka, hissi

Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

Мнения

2863

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Местоположение

Варна

Нашите цели за 2018 година

Мнениеот Galka » Пон Яну 08, 2018 5:21 pm

Поставихте ли си задачи, които искате да изпълните през тази година? Аз тази година записах част от желанията си на хартия, та да ме е срам повечко ако се помотавам и не ги изпълнявам :lol: Засега списъка съдържа 17 точки. Ще видим какво друго ще добавя. :mrgreen: Аз съм малко мързелива и не знам доколко ще съм постоянна, но си изтеглих един app за телефона в който да си правиш списъци със задачите за деня, седмицата и т.н. и като чекнеш даденото нещо изчезва като изпълнено. Първоначално съм винаги много надъхана за такива неща и после някак ентусиазмът ми спира. Но ще се опитам да съм по-постоянна.

:arrow:
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato
Аватар
User

Galka

Ранг

Site Admin

Мнения

2863

Регистриран на

Сря Юли 12, 2006 1:02 am

Местоположение

Варна

Re: Нашите цели за 2018 година

Мнениеот Galka » Пон Яну 08, 2018 5:26 pm

Все пак забравих да споделя някои набелязани цели за през тази година. Не знам защо толкова дълго отлагах, но се вдъхнових още в края на миналата година да започна да уча у дома, когато съм почивка програми за графичен дизайн. При положение, че имам някаква креативна мисъл, рисувам и съм си творческа натура се запитах защо толкова дълго време бягах от тези програми. Та за тази година съм доста надъхана на Илюстратор и Фотошоп като за начало. Брат ми си взе нов компютър и ми подари стария си настолен, който си е доста мощен. Аз съм само с лаптоп в момента. Та това ще е удобно.

Също към списъка включих да съм по-активна физически, да ходя много, да продължавам упорито с фитнеса, да се храня по-здравословно. И сега го правя, но искам да продължа и да се отдавам по-рядко на сладки изкушения. Което пък е малко смешно при положение, че правя сладкиши постоянно. Но нали така каляваме волята си аххаха.

Бих искала и отново форума да стане активен. Да има хора, които пишат. Много ми е мъчно да го гледам толкова пуст. А като си спомня, че когато го направихме почти нямаше такива. Но Фейсбук от една страна уби повечето форуми сякаш. Това го нямам в списъка на хартия, но го оставям тук. С надеждата да го постигна някак.
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина.
Marcus Porcius Cato

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron