опияни ме с погледа си

За сърдечните проблеми.

Модератори: mimz, hissi

RANDOM_AVATAR
User

eli74

Мнения

2

Регистриран на

Пет Мар 16, 2018 12:34 pm

опияни ме с погледа си

Мнениеот eli74 » Пет Мар 16, 2018 1:15 pm

Здравейте! Ще се радвам да публикувате темата ми, за което ви благодаря. Може би много хора ще има негативни мнения за това, което ще споделя, но съм готова да ги изслушам.
Имам приятел, с кого живея на семейни начала. В началото бях лудо влюбена, но с годините/ вече 4 години живеем заедно/ любовта се изпари. Той самия спря да се поддържа, напълня много, не ме привлича вече както преди. Не искам и да правя секс със него.
Регистрирах се в сайт за запознанства, повече за да чувам комплименти, постнах някои снимки. Запознах се с арабин от Тунис. Пишем си от 2-3 седмици, разменихме си телефоните и се виждаме. Но той вече ми предлага брак, запознава ме със семейството си, щели сме да бъдем много щастливи, а когато не отговоря на съобщенията/защото го блокирам, когато приятелят ми е в къщи/и аз естествено не получавам нищо, а той ме е търсил се сърди и трябва да му обяснявам къде съм била.А аз винаги трябва да измислям нещо, защо не съм на линия.Чувала съм за арабите какво ли не неща. Аз имам син на 22 г., не мога да оставя семейство и приятели, а той държи да е на негова територия.Когато му кажа, че излизам на кафе държи да му се снимам с какви дрехи съм облечена и ако съм секси щели мъжете да флиртуват с мен.Гледа ме във камерата влюбено, не иска да затваряме, аз съм била неговата любов, обичал ме бил, и дори ми изпраща клипчета със моето име и колко искал сега да съм до него. Дотук добре. Неговите чувства истински или не-той е арабин. А аз....аз хлътнах, сърцето ми се разтуптява, когато ми пише и когато се гледаме.Изключително красив мъж/аз поне досега не съм виждала такава красота/Но не искам да наранявам приятеля ми. Трябваше още в началото да му кажа, че живея с мъж. И истината е, че съм влюбена и то много. А когато не мога да пиша наистина ми липсва до полуда.Липсва ми и когато не мога да го видя. Ще ме укорите, знам...но какво да правя, как да ги изтрия от главата си.
RANDOM_AVATAR
User

eli74

Мнения

2

Регистриран на

Пет Мар 16, 2018 12:34 pm

Re: опияни ме с погледа си

Мнениеот eli74 » Сря Апр 04, 2018 10:06 am

Ужас! То човек докато получи отговор в този сайт може да пукне....

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

Copyright ©2014 Psy-Help.org ® All Rights Reserved | Brought by CloudyAnt
cron